NEAMŢ: Şoferi găsiţi beţi la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
NEAMŢ: Şoferi găsiţi beţi la volan
NEAMŢ: Şoferi găsiţi beţi la volan

Poliţiştii au ieşit în stradă la pus amenzi şi, în mai puţin de trei zile, sancţiunile au totalizat 112.550 lei.

Mai mulţi conducători auto au fost depistaţi în trafic după ce au băut zdravăn, în cadrul unei acţiuni desfăşurate de poliţişti şi jandarmi în perioada 24-27 septembrie. Cea mai mare alcoolemie aparţine lui Constantin Daniel M., de 33 ani din Piatra Neamţ, care a fost depistat în ziua de 26 septembrie, în jurul orei 20.00, pe strada Orhei din Piatra Neamţ, conducând autoturismul, deşi avea în aerul expirat o concentraţie de 1,58 mg/l alcool pur. Şoferul a rămas fără permis de conducere pentru o vreme, s-a ales cu dosar penal şi a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibaţiei de alcool în sânge.
Un alt şofer depistat la volan după ce a băut este Traian Stejărel G., de 35 ani, tot din Piatra Neamţ, care, în dimineaţa de 26 septembrie, în jurul orei 05.50, conducea autoturismul pe bulevardul Mihai Eminescu, deşi  în aerul expirat avea o concentraţie de 1, 04 mg/l alcool pur în aerul expirat şi având permisul de conducere reţinut, fără a avea drept de circulaţie. S-a ales şi el cu dosar penal.

Amenzi de 112.550 lei

Conform buletinului de presă al Poliţiei Neamţ, în perioada 24-27 septembrie, la nivelul judeţului Neamţ, au fost organizate şi desfăşurate acţiuni pe linia prevenirii activităţilor infracţionale. În cadrul acestor acţiuni au participat poliţişti din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, Serviciului Poliţiei de Ordine Publică, Serviciului Investigaţii Criminale, Serviciului Poliţei Rutiere, Serviciului Investigaţii Fraude, precum şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi. Au fost legitimate 388 de persoane, 22 dintre acestea fiind conduse la sediu, iar 22 persoane au fost amprentate.
Au fost aplicate 207 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 112.550 lei, din care 41 la Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi au fost confiscate bunuri în valoare de 25.049,8 lei. Totodată au fost constatate 10 infracţiuni.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite