Şezătoare de Crăciun pentru persoanele cu handicap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Repetiţii pentru şezătoarea literară
Repetiţii pentru şezătoarea literară

Biblioteca Judeţeană şi Fundaţia Speranţa Doraly continuă tradiţia cadorilor de sărbători pentru oamenii nevoiaşi

Pietrenii care nu au uitat de semenii în necaz sunt invitaţi vineri, 18 decembrie, la ora 11.00, să participe la o şezătoare literară dedicată persoanelor cu handicap locomotor din judeţul Neamţ. Pentru această întâlnire, care îşi propune să reunească iar „oameni alături de oameni", membrii Fundaţiei „Speranţa Doraly" au pregătit un microrecital din poezia religioasă a lui Eminescu, precum şi scurte fragmente de teatru-lectură inspirate din „Momentele şi schiţele" lui Caragiale.

Pregătită în Atelierul de teatru-lectură al Bibliotecii Judeţene, sub îndrumarea artistică a lui Dan Iacob, şezătoarea de astăzi reprezintă o nouă abordare prin care instituţia noastră îşi propune să ofere noi orizonturi de manifestare pentru cei care îşi doresc apropierea semenilor aflaţi în diferite situaţii de dificultate fizică şi materială" a declarat Constantin Bostan, directorul bibliotecii.

La eveniment sunt invitaţi toţi pietrenii pasionaţi de lectură şi care doresc să fie alături de cei care suferă din cauza deficienţelor fizice

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite