Neamţ: Serviciile comunitare, mutate oficial la mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Serviciile comunitare, mutate oficial la mall
Neamţ: Serviciile comunitare, mutate oficial la mall

Sute de nemţeni care au nevoie de buletin sau de paşaport au luat cu asalt ieri centrul comercial construit de Primărie

Oferta din magazinele mall-ului din Cuiejdi i-a dezamăgit pe clienţii birourilor de la serviciile comunitare. Mulţi comercianţi au preferat să tragă obloanele în faţa afluxului de clienţi.

Complexul comercial Forum Center a fost luat cu asalt de nemţeni ieri dimineaţă. Aglomeraţia n-a fost cauzată nici de reducerile la produsele de vară, nici de noile oferte toamnă-iarnă, ci de inaugurarea noului sediu al serviciilor comunitare.

Planul administraţiei locale de a asigura un trafic zilnic de 2.000 de persoane în Forum Center a fost îndeplinit, însă comercianţii cu standuri în complex se arată dezinteresaţi de numărul fără precedent de vizitatori.

Clienţii de la paşapoarte, dezamăgiţi de magazine

„Am ajuns aici de la prima oră. M-am chinuit să găsesc un loc de parcare şi, dacă tot am scăpat destul de repede cu actele, m-am gândit să-i cumpăr nişte haine fetei. N-am găsit nimic. Era un magazin, numai că era închis la ora 11.00 şi în rest n-am avut ce alege. Am băut o cafea şi-am plecat“, s-a arătat nemulţumit Ioan Ailincăi, client.

Gablonţuri, obiecte de marochinărie, telefoane mobile şi câteva obiecte vestimentare, acestea sunt singurele produse oferite de puţinii comercianţi din mall-ul de la piaţă. Totuşi, inaugurarea serviciilor comunitare în clădirea municipalităţii le dă speranţe comercianţilor. „Până acum, a fost destul de gol. Sperăm ca deschiderea acestor birouri să ne aducă şi nouă mai mulţi clienţi, însă trebuie să avem răbdare“, crede Raluca Călin, reprezentant vânzări pentru o companie de telefonie mobilă.

Mall-ul de pe Cuiejdi funcţionează la nici jumătate din capacitate, iar agenţii comerciali care s-au încăpăţânat să reziste nu se mai obosesc acum să deschidă magazinele în fiecare zi. Reprezentanţii mall-ului au planuri mari de viitor. Aceştia intenţionează să reamenajeze parcarea complexului comercial pentru a asigura accesul mai multor maşini şi negociază deja cu un supermarket pentru a deschide un spaţiu la parterul clădirii.

Degeaba se mai cheamă mall. Mai bine ar face o clădire pentru birouri sau instituţii publice, Ana Oancea, client.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite