Neamţ: Şeful călăreţilor, urmărit la fiecare pas de ghinion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Şeful călăreţilor, urmărit la fiecare pas de ghinion
Neamţ: Şeful călăreţilor, urmărit la fiecare pas de ghinion

Accidentele rutiere se ţin scai de Costache Lupu, şeful Bazei Hipice din Piatra Neamţ. Pe 18 august, cu o zi înainte de startul Cupei României la Călărie, Lupu a adormit la volan în timp ce se

Accidentele rutiere se ţin scai de Costache Lupu, şeful Bazei Hipice din Piatra Neamţ. Pe 18 august, cu o zi înainte de startul Cupei României la Călărie, Lupu a adormit la volan în timp ce se întorcea de la Girov. Maşina acestuia a lovit patru autoturisme parcate pe Calea Romanului din Piatra Neamţ. „Eram obosit şi am adormit. M-am trezit abia la spital“, a declarat Costache Lupu. Culmea este că şeful călăreţilor din Piatra Neamţ a mai avut un incident în timp ce era la volan, tot în timpul desfăşurării unei competiţii la baza hipică, din care doar dotările de siguranţă ale maşinii l-au ajutat să scape.

„Parcă-i un făcut. Înainte de etapa de Cupă Mondială de la Piatra Neamţ din luna iunie anul acesta a intrat o maşină în mine, dar atunci am avut airbag-uri care m-au salvat. Acum a fost mai periculos pentru că eram cu Dacia Papuc, care nu are sisteme de protecţie în caz de accident“, a explicat Costache Lupu. Deşi ultima păţanie l-a trimis pe Costache Lupu la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean, şeful călăreţilor nemţeni a găsit o modalitate miraculoasă prin care să-şi „repare“ oasele afectate de accident.

Îngrijit de o bătrână care pune oasele la loc
Costache Lupu spune că va încerca  să se repună pe picioare cu ajutorul unei bătrâne-vraci din Humuleşti.Femeia este vestită în zonă, mai ales în rândul sportivilor, pentru că reuşeşte în mod miraculos să vindece oasele bolnave.
„Acum sunt la Humuleşti şi mă oblojeşte tanti Maria, o femeie de 80 de ani cu har de la Dumnezeu pentru aşezatul oaselor la loc. La ea vin să se vindece sportivi din toată ţara. În seara asta mă întorc la Baza Hipică“, ne-a spus Costache Lupu.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite