AUDIO Şeful Poliţiei Române confirmă legătura lui Şoric cu clanul Mararu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chestorul Popa spune despre imobilul de pe Liliacului 38 că a fost cumpărat de Mararu înainte să îl aibă chiriaş pe Şoric
Chestorul Popa spune despre imobilul de pe Liliacului 38 că a fost cumpărat de Mararu înainte să îl aibă chiriaş pe Şoric

Miercuri, pentru prima dată, un oficial a făcut o declaraţie publică din care reiese clar că sunt cunoscute legăturile dintre fostul şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ, comisarul şef Aurelian Vasea Şoric, şi clanul Mararu.

Întrebat despre aceste legături în conferinţa de presă organizată după instalarea comisarului şef Dorel Manole la conducerea IPJ Neamţ, chestorul Liviu Popa a oferit un răspuns care dă peste cap susuţinerile anterioare ale lui Şoric.

Mai citeşte şi:

Iaşi: Clanurile care conduc Moldova

Gheorghe Mararu, mai tare ca Al Capone

Piatra Neamţ: Aurelian Vasea Şoric plânge de mila interlopului ucis

Neamţ: A.N.I verifică averea şefului Poliţiei judeţene

„Nu putem spune că nu există. Odată ce acel imobil se află în apropiere, automat... Din datele şi informaţiile pe care le aveam la acea dată, imobilul a fost cumpărat de către acest Mararu, iar după aceea domnul comisar şef Şoric a locuit acolo. Nu pot să spun mai multe“, a declarat chestorul Popa, şeful Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Aurelian Şoric a susţinut tot timpul, inclusiv în ultima lui conferinţă de presă în care a plâns, că a închiriat locuinţa din Strada Liliacului nr. 38 printr-o agenţie imobiliară, de la o altă persoană decât Gheorghe Mararu. Ulterior, acesta din urmă a cumpărat casa, iar el a mai rămas chiriaş în proprietatea lui Mararu circa două luni, doar cât să se mute, în baza contractului anterior.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite