Se deschide patinoarul din Piatra Neamț

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patinoarul din ștrand are o capacitate maximă de 150 de persoane
Patinoarul din ștrand are o capacitate maximă de 150 de persoane

Pasionații sporturilor de iarnă vor avea acces la amenajarea din incinta ștrandului  începând de vineri, 9 decembrie. În ziua deschiderii intrarea va fi liberă, iar închirierea patinelor nu se face contra cost. Vezi aici tarifele practicate și orarul de funcționare al patinoarului.

Patinoarul „Feerie pe gheață" se anunţă a fi una din principalele destinaţii de distracţie în aer liber din Piatra Neamț pe perioada sezonului rece.

„Avem în stoc un număr suficient de patine pentru toate vârstele, va exista un ambient muzical pe tot parcursul zilei, iar seara îi vom răsfăța pe clienți cu jocuri de lumini. Vis-a vis de patinoar se poate servi un ceai, sau o ciocolată caldă la o cafenea special amenajată", a spus Cătălin Goldan, directorul Perla Invest, administratorul patinoarului.

Programul de funcționare a patinoarului este în fiecare zi, de luni până duminică, între orele 10.00-22.00. 

Pentru intrarea în patinoar adulții vor plăti 6 lei, iar copiii 4 lei. Tarifele de închiriere pentru o pereche de patine sunt de 5 lei pentru adulți și 3 lei pentru copii, pentru o sesiune de 90 minute.

Ca facilitate oferită, în timpul săptămânii, de luni până vineri, între orele 10.00-16.00, copiii și școlile care vor să facă orele de sport în aer liber vor avea intrarea gratuită, iar adulții vor plăti un tarif unic de 10 lei pentru intrare, și 10 lei pentru închirierea patinelor.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite