Scandal cu amanta şi soţia de la maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În centrul telenovelei este Cristian Liciu, fostul şef al PC Neamţ. Lucia Liciu, nevasta lui Cristian, a reclamat la Poliţie că autoturismul societăţii familiei este folosit ilegal de rivala ei.

Marţi seara, maşina în care se afla Cristian Liciu a fost oprită în trafic de poliţişti, iar el, împreună cu iubita lui, care se afla la volan, au fost duşi, în baza unei invitaţii, la Poliţia Municipiului Piatra Neamţ.

Aici, bărbatul a aflat că soţia lui, Lucia, cu care se află în proces de divorţ, a reclamat că maşina, achiziţionată în leasing pe numele firmei pe care cei doi au avut-o împreună, a fost furată şi că circulă cu numere false de înmatriculare. „În baza sesizării depuse de soţie, s-a întocmit un dosar penal pentru furt şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu numere false de înmatriculare“, a precizat inspector principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ.

„Este vorba despre rea-credinţă“

Acuzaţiile Luciei Liciu s-au îndreptat de fapt împotriva iubitei soţului, Paula Chindea, susţine avocata acesteia.
„Am sesizat organele de Poliţie în legătură cu săvârşirea infracţiunii de furt, întrucât această persoană, Paula Chindea, nu este angajata societăţii, nu ştim cine este, de fapt, şi nu ştim în ce condiţii a ajuns acest autoturism în posesia ei“, a spus Monica Anton, avocata Luciei Liciu. Adrian Bourceanu, avocatul lui Cristian Liciu, susţine că acuzaţiile dau dovadă de rea-credinţă şi că maşina circulă legal. „Este vorba de rea-credinţă şi de un «bun obicei» al doamnei Liciu de a face plângeri şi sesizări ori de câte ori doreşte dumneaei. De aceea, noi ne vom îndrepta, la rândul nostru, cu o plângere pentru denunţ calomnios“, a declarat Adrian Bourceanu, seara, la ieşirea de la Poliţie.

În afara acestui scandal, soţii Liciu mai au fiecare câte două plângeri penale făcute unul împotriva celuilalt. „Lucia Liciu are depuse la Poliţie alte două plângeri penale, pentru lovire şi pentru abuz de încredere“, a precizat Cătălina Bădeanu.

La rândul lui, Cristian Liciu şi-a reclamat soţia de două ori la Poliţie după ce a început procesul de divorţ. „Una este pentru distrugere, când ea a spart bunuri din casa comună, şi alta pentru tulburarea folosinţei locuinţei, pentru că se opune utilizării spaţiului comun de către coproprietar“, a precizat avocatul Adrian Bourceanu.
La ieşirea din sediul Poliţiei, Cristian Liciu a dat vina pe calitatea de om politic pe care o are. „Este vorba pur şi simplu de partajul între mine şi soţie. Lăsăm instanţele să îşi facă treaba. Bineînţeles că e implicat şi politicul, unde nu e?!“, a declarat Liciu.

A vrut să fie primar în Piatra Neamţ

Cristian Liciu a făcut afaceri cu pâine şi cu o televiziune locală, după care a intrat în politică. Iniţial şi-a făcut campanie pentru fotoliul de primar al municipiului Piatra Neamţ, în 2004. După insuccesul pe care l-a înregistrat, la sfârşitul anului 2007 a ajuns consilier judeţean.
În 2009 a fost numit şef la OPC Neamţ şi a fost nevoit să renunţe la calitatea de consilier judeţean. Totodată, şi-a trecut toate firmele doar pe numele soţiei. În luna iunie a acestui an, după publicarea unor scene de violenţă între el şi soţia lui, Cristian Liciu s-a autosuspendat din funcţia de
şef la PC Neamţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite