NEAMŢ: Romaşcan reţinut pentru corupere sexuală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
NEAMŢ: Romaşcan reţinut pentru corupere sexuală
NEAMŢ: Romaşcan reţinut pentru corupere sexuală

Citiţi cele mai importante titluri din ziarele nemţenilor de marţi, 4 august

Fosta conducere a Protecţiei Copilului din Bistriţa, citată la Tribunalul Neamţ


Fostul director al Direcţiei Protecţiei Copilului din Bistriţa Năsăud, precum şi alţi patru membri ai Comisiei Judeţene de Protecţie a Copilului sunt citaţi la Tribunalul Neamţ. Toţi sunt implicaţi în procesul asistentei maternale din Bistriţa acuzată de omor calificat după ce copilul aflat în grija ei a murit. Cele cinci persoane vor fi audiate de judecătorii nemţeni la începutul lunii septembrie.
Sursa: Realitatea Media

Prinşi pe baza amprentelor sau a AND-ului


89 de infractori au lucrat fără mănuşi la locul faptei şi au fost identificaţi de poliţişti în prima jumătate a acestui an. Alţi suspecţi au fost daţi de gol de profilul AND. Printre aceştia se numără şi spărgătorul bancomatului de la Hotelul Central din luna ianuarie. În primele şase luni ale lui 2009, criminaliştii nemţeni au realizat 442 de reconstituiri, recunoaşteri din grup sau experimente judiciare.


Sursa: Monitorul de Neamţ

La Meciul Ceahlăul – Steaua, un jandarm a păzit câte doi stelişti


Pentru a preîntâmpina orice fel de evenimente nedorite, jandarmii au fost prezenţi în efectiv sporit la meciul Ceahlăul Piatra Neamţ - Steaua Bucureşti. Duminică, suporterii prezenţi la meci au fost păziţi de 150 de jandarmi, dintre care 50 au fost ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Neamţ, iar 100 de la instituţia din Bacău.

Sursa: Monitorul de Neamţ

Romaşcan reţinut pentru corupere sexuală

La finele săptămânii trecute, un romaşcan de 25 de ani a fost arestat preventiv pentru 29 de zile sub acuzaţia comiterii infracţiunilor de corupere sexuală, perversiuni sexuale şi ultraj contra bunelor moravuri. Adrian M. a avut drept victime mai multe copile cu vârste cuprinse între 7 şi 11 ani.

Sursa: Ziarul de Roman

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite