Neamţ: Bianca va lupta pentru România în Bahamas

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Bianca va lupta pentru România în Bahamas
Neamţ: Bianca va lupta pentru România în Bahamas

Pietreanca se pregăteşte pentru concursul de frumuseţe

Tatăl şi prietenul frumoasei concurente au plecat în SUA să o susţină în finala mondială a concursului Miss Universe.

Familia Biancăi Elena Constantin aşteaptă cu nerăbdare să treacă cele două zile care mai sunt până când tânăra de 20 de ani va evolua la concursul mondial de frumuseţe din Bahamas. Miss Universe 2009, unde se vor întrece cele mai frumoase femei din lume, va fi transmis duminică pe postul NBC. Pentru că emoţiile sunt mari, Iordache Constantin, tatăl pietrencei, şi prietenul fetei au plecat deja spre insula de lângă Miami. „Mai emotiv şi cu trăirile mai intense este soţul care spune că i-a purtat noroc la finala din România şi de aceea s-a dus să o susţină”, spune Liliana Constantin, mama Biancăi. Mama concurentei a rămas acasă cu Denisa, surioara mai mică a Biancăi, cu bunica  şi căţelul Dodo. „Eu nu am aşa mari emoţii, nu am avut nici la finala din România. Noroc să aibă, că în rest are cam tot ce-i trebuie”, adaugă Liliana Constantin.

Se împacă bine cu Miss Ungaria

Bianca a ajuns în Bahamas la începutul lunii august, după o călătorie plină de peripeţii. În escala de la Praga, a aflat că avionul nu poate pleca decât cu o întârziere de o zi, iar cei de la vamă erau suspicioşi atunci când le-a declarat scopul vizitei  în America, deşi fata avea viza pentru Statele Unite. „Programul din Bahamas a fost mai lejer în primele două săptămâni, când au avut ocazia să viziteze grădinile, delfinariul, au fost în croaziere, dar acum e ocupată cu repetiţiile. Din cele trei colege de cameră, cel mai bine se înţelege cu Miss Ungaria”, mai spune Liliana Constantin.
Spre deosebire de concursul naţional în care votul publicului a contat în desemnarea Biancăi Miss Universe, în finala mondială susţinătorii nu vor mai putea vota.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite