NEAMŢ: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
NEAMŢ: Revista presei locale
NEAMŢ: Revista presei locale

Cele mai importante subiecte din ziarele locale de astăzi, 23 iulie

Anchetă la permise

Direcţia Generală Anticorupţie a descins, ieri, la Serviciul Public Comunitar Regim Permise Auto şi Înmatricularea Autovehiculelor. În tot timpul programului cu publicul, uşile instituţiei au fost blocate de către echipa de verificatori din Bucureşti. Acţiunea aparţine unei structuri specializate din Ministerul Administraţiei şi Internelor, iar detalii despre conţinutul ei vor fi făcute publice la abia sfârşitul ei.
Sursa: Monitorul de Neamţ

Operaţiunea „Curăţenia" / Descindere DNA la Serviciul de Înmatriculări şi Permise Auto

Întreaga echipă de procurori ai Departamentului Naţional Anticorupţie Bacău, în frunte cu prim-procurorul Manuel Humulescu, a venit, ieri dimineaţă, la Piatra Neamţ. Anchetatorii au sigilat birourile de la Eliberări Permise şi Înmatriculări, unde fac verificări. Procurorii au fost însoţiţi de trupele speciale din cadrul Jandarmeriei Bacău. Purtatorul de cuvânt al DNA Bacău a declarat „au fost reţinute câteva persoane pentru audieri“.
Sursa: Realitatea media

Serviciul Înmatriculări şi Permise Auto, luat la puricat de DNA

Procurorii DNA au descins, ieri, la sediul Serviciului Înmatriculări şi Permise Auto Neamţ. Câţiva angajaţi ai serviciului au fost duşi la sediul DNA Bacău, pentru audieri.
Sursa: Ziarul de Roman

Problemele deconcentratelor, puse pe tapet unui şef din MAI

Secretarului de stat din Ministerul Administraţiei şi Internelor, Mihai Viorel Fifor, i-au fost sesizate, ieri, la Piatra Neamţ, insuficienţa personalului, a spaţiilor de lucru şi de arhivare a documentelor, insuficienţa resurselor şi motivarea necorespunzătoare a personalului.
Sursa: Monitorul de Neamţ

Radarele fixe le dau bătăi de cap / Primari daţi în judecată pentru încălcarea legislaţiei privind achiziţiile publice

Pentru că au încheiat contracte de asociere în participaţiune vizând amplasarea de radare fixe, primăriile din Alexandru cel Bun, Dumbrava Roşie, Secuieni şi Săvineşti vor fi chemate în instanţă de Autoritatea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice. ANRMAP susţine că ar fi amendat primăriile în cauză, primarii infirmă acest fapt.
Sursa: Realitatea media

Copiii stranierilor se întorc în şcolile nemţene

Reînscrierea copiilor nemţenilor care lucreaza în străinatate în unitaţile de învăţământ din localităţile de domiciliu a luat amploare în aceste luni. „Înregistrăm zilnic 5-6 solicitări de înscriere ori reînscriere a copiilor în şcolile din judeţ“, a precizat Luminiţa Vârlan, inspector şcolar general al ISJ Neamţ.
Sursa: Ziarul de Roman

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite