Neamţ: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai importante titluri din presa locală de luni, 29 iunie:

Chirii mai mici la mall

Societatea Urban, administratorul mall-ului a cerut primăriei să i se aprobe reducerea redevenţei lunare pe care o datorează municipalitatea cu 50% pe o perioadă de 2 luni (perioada 15 mai - 15 iulie). Înjumătăţirea redevenţei a fost solicitată întrucât în acel spaţiu se efectuează lucrări de renovare şi modernizare care reduc afluenţa de vizitatori. Această reorganizare i-a determinat şi pe mulţi dintre agenţii economici care stăteau cu chirie acolo să plece. Consiliul Local a fost de acord şi au aprobat cererea Urban în sedinţa de joi, 25 iunie.
 
Sursa: Monitorul de Neamţ

Crima de la islazul bisericii

Un conflict izbucnit între doi bărbaţi din comuna Vânători-Neamţ, s-a transformat într-o tragedie, după ce unul dintre ei a ales să tranşeze problema folosind o baionetă. Incidentul s-a consumat vineri după amiază pe un islaz care aparţine bisericii satului. Cercetările au arătat că tragedia a fost provocată de un banal conflict, cei doi disputîndu-si islazul pe care îşi păşteau animalele.

Sursa: Monitorul de Neamţ

Miss Universe România 2009 este din Piatra Neamţ

Pietreanca Bianca Elena Constantin a fost aleasă de juriul de specialitate, de telespectatori dar şi de reprezentanţii presei drept cea mai frumoasă româncă a momentului. Ea a fost încoronată Miss România şi va reprezenta ţara noastră la finala mondială a prestigiosului concurs, care se va desfăşura pe 23 august în Bahamas.

Sursa: Realitatea Media

Secetă la robinetele romaşcanilor

Compania judeţeană Apaserv a anunţat că de luni, 29 iunie, va întrerupe furnizarea apei potabile în municipiul Roman. Decizia a fost motivată de lucrările de modernizare a reţelelor de apă pe strada Ecaterina Teodoroiu. Întreruperea furnizării de apă va avea loc între orele 21.00 - 5.00 şi va afecta consumatorii din întreg municipiul.

Sursa: Realitatea Media

Fostul manager al spitalului Roman trimis în judecată

Prin dispoziţia Direcţiei de Sănătate Publică, fostul manager al spitalului, doctorul Petruţ Claudiu Gafar, a fost trimis în judecată. Acestuia i se impută aproape două miliarde de lei vechi, despăguri pentru salariaţii care au dat în judecată spitalul.

Sursa: Ziarul de Roman

Legat, bătut şi tâlhărit în propria casa

Un romaşcan de 75 de ani a avut parte de una dintre cele mai oribile fapte care i s-a întâmplat în întreaga sa viaţă. În timp ce se afla acasă, Mihai A. s-a trezit la uşă cu doi străini care, odată intraţi în casă, l-au bătut măr şi i-au luat banii şi un telefon mobil.

Sursa: Ziarul de Roman

FC Ceahlăul se reuneşte pentru Liga I

Ceahlăul se reuneşte astăzi cu gândul la prima divizie. În mare parte, conducerea administrativă şi tehnică se bazează pe serviciile aceloraşi jucători care au muncit pentru promovare. La reunire este posibil să apară totuşi şi câţiva jucători noi. Certitudinile sunt promovarea lui Andrei Marc şi Răzvan Gorea, tineri cooptaţi de la Ceahlăul II  pentru a se antrena cu echipa mare. Fotbaliştii vor intra în cantonament de mâine, iar pregătirea va continua cu un stagiu de pregătire, variantele luate în calcul fiind Belgia, Germania, Italia sau Austria.

Sursa: Monitorul de Neamţ


 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite