NEAMŢ: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai importante subiecte din ziarele locale de stăzi, 27 iunie

Parlamentar la DNA?

Procurorii DNA anchetează o presupusă mită de cinci milioane de euro în „Dosarul IDAC“. Printre cei vizaţi s-ar afla şi un parlamentar de Neamţ. Anchetatorii vor reveni la Piatra Neamţ pentru continuarea audierilor. Ei vor cere şi avizul Parlamentului pentru a-l audia pe parlamentarul nemţean. Se spune că aşa-zisa şpagă constă în maşini de lux şi terenuri, bunuri care ar fi fost deja identificate.
Sursa: Monitorul de Neamţ

Milioane de euro pentru canalizarea Pietrei

A fost semnat contractul pentru extinderea şi reabilitarea sistemului de canalizare din Piatra Neamţ, în valoare de 6,860 milioane de euro fără TVA, vineri, 26 iunie. Autorităţile nemţene susţin că deranjul pe care îl vor avea pietrenii merită a fi îndurat, pentru ca peste doi ani să se rezolve una dintre cele mai grele probleme ale municipiului Piatra Neamţ - canalizarea.
Sursa: Monitorul de Neamţ


Şeful Poliţiei Neamţ, învins în instanţă de un subaltern

Comisarul şef Aurelian Vasea Şoric, comandantul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ, a fost învins în instanţă de agentul Adrian Anton, pe care l-a concediat în baza reclamaţiei de hărţuire sexuală pe care a făcut-o o şoferiţă din Bacău. Tribunalul Judeţean Mureş a decis, joi, 25 iunie, că „dispoziţia de destituire este nelegală“ şi a dispus reîncadrarea imediată pe acelaşi post.
Sursa: Realitatea media

Furtună şi grindină în estul judeţului

Precipitaţiile abundente, grindina şi vântul ce a suflat în rafale au produs pagube însemnate, joi, în mai multe localităţi ale judeţului. Afectate au fost în special gospodăriile populaţiei şi culturile agricole din estul judeţului, municipiul Roman şi comunele Sagna, Bârgăuani, Girov, Doljesti, Bâra şi Ţibucani.
Sursa: Realitatea media

Arcelormittal Roman, în pericol

Conducerea fabricii de ţevi din Roman intenţionează să renunţe la încă 600 din cei 1.385 de salariaţi existenţi. Sindicatele au aflat decizia de la salariaţi. Liderul Sindicatului Liber Petrotub, Gheorghe Ciobanu, susţine că, dacă în fabrică vor mai rămâne doar 800 de angajaţi, numai un singur laminor va mai putea funcţiona.
Sursa: Ziarul de Roman

Cu fiţuica la examen

Un elev a fost prins cu fiţuici în timpul probei scrise de ieri a examenului de Bacalaureat. „Elevul este considerat eliminat din examen şi nu mai are dreptul de a se prezenta la următoarele probe din această sesiune de examen“, a declarat purtatorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Neamţ, Elena Ciurea.
Sursa: Ziarul de Roman

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite