NEAMŢ: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalele subiecte din ziarele locale de astăzi, 18 iunie.

Cataloagele Liceului Economic „Vasile Conta“ au fost reconstituite

Cataloagele distruse prin incendiere în toaleta Liceului Economic „Vasile Conta“ din Târgu Neamţ au fost reconstituite. „Mai întâi am deschis cataloage provizorii, care au fost completate treptat, în funcţie de datele din carnetele de note şi din caietele de evaluare deţinute de profesori. Când situaţia şcolară a fost refăcută în totalitate, au fost întocmite cataloagele definitive“, a declarat Anişoara Ioniche, director al Liceului Economic „Vasile Conta“.
Sursa: Realitatea media

Profesor acuzat că a „umblat“ la catalog

O elevă de la Şcoala de Arte şi Meserii din cadrul Colegiului Tehnic Forestier Piatra Neamţ susţine că a rămas corijentă la un obiect din cauza unei note de doi apărute fără ştirea nimănui în catalog. Conducerea Colegiului Tehnic Forestier susţine că va dispune constituirea unei comisii, care să investigheze acest caz.
Sursa: Monitorul de Neamţ

Medicii, scoşi la muncă patriotică

Medicii de familie sunt supăraţi că ministrul îi obligă să asigure permanenţa gratis şi cer ministrului anularea ordonanţei care prevede munca voluntară. „Cred că ministrul ne ia de proşti, pentru că nimic în lumea asta nu este gratis şi cu atât mai puţin munca“, a declarat doctor Mihaela Covrig, preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie din Neamţ.
Sursa: Monitorul de Neamţ

Medicii nemţeni, decişi să protesteze
Firme închise şi sute de kilograme de alimente scoase de pe rafturi

Medicii de familie nemţeni se declară revoltaţi de modul în care finanţatorii au decis să le reducă, pentru a doua oară , fondurile din acest an. Mihaela Covrig, preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie, declară că nu va fi semnat niciun act adiţional la contractele încheiate deja şi că medicii fie vor emigra, fie vor închide cabinetele.
Sursa: Ceahlăul

Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică au descoperit, în acţiunile desfăşurate luna trecută, magazine cu igienă necorespunzătoare a spaţiilor comerciale, pereţi mucegăiţi şi infiltraţi de ape, mobilier degradat, precum şi lipsa apei calde şi reci. Pe lângă mizerie, inspectorii au depistat în unele unităţi de prestări servicii nerespectarea profilului de activitate, precum şi neefectuarea controlului medical al personalului angajat.
Sursa: Realitatea media

Eroul din Traian, în mijlocul sinistraţilor din Italia

Marius Bacoşcă, din satul Traian, comuna Săbăoani, a fost declarat erou de către presa italiană, pentru curajul de care a dat dovadă după cutremurul din 6 aprilie din Italia. Tot el este şi tatăl primului copil născut în Aquila, după cutremur.
Sursa: Ziarul de Roman

Eduard Corduneanu, noul director al Agenţiei de Mediu

Agenţiei pentru Protecţia Mediului Neamţ are, de ieri, un nou director în persoana romaşcanului Eduard Corduneanu. Acesta a fost instalat în prezenţa subprefectului Romică Rotaru. La eveniment au participat reprezentanţii câtorva instituţii din teritoriu şi salariaţii agenţiei.
Sursa: Ziarul de Roman

Trai de magistrat: Leafă bună, terenuri ieftine şi declaraţii completate în sictir

Mulţi dintre judecătorii Tribunalului Neamţ şi-au scris declaraţiile de avere ignorând unele rubrici, completându-le pe altele anapoda sau ilizibil. Unele terenuri, case sau apartamente deţinute nu au trecută valoarea de impozitare.
Sursa: Ceahlăul

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite