Neamţ: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalele subiecte abordate în presa locală de astăzi:

Comisarii Ouatu şi Voaideş ies la pensie

Doi din cei mai experimentaţi poliţişti nemţeni vor ieşi din activitate în această vară. De la 1 iulie, comisarul şef Ioan Ouatu (foto) va ieşi la pensie din funcţia de şef al Serviciului de paşapoarte şi Evidenţă a Persoanelor. Gavril Voaideş a trecut în rezervă din data de 15 mai. Fostul şef al Biroului Anticorupţie Neamţ iese la pensie din funcţia de şef al Biroului anchetă si investigatii din cadrul Serviciului Anticorupţie Iaşi. Atât Ouatu cât şi Voaideş au deţinut funcţii importante în cadrul Poliţiei Neamţ şi chiar au fost colegi la fostul „Doi ş‘un sfert“, actualul Serviciu de Informatii si Protecţie Internă.

Sursa: Monitorul de Neamţ

Sindicaliştii de la "Cartel ALFA", în grevă un sfert de oră

Sindicatele din această confederaţie trag un semnal de avertizare Guvernului, pentru că nu a aplicat planul anticriză convenit cu partenerii sociali. Greva va avea loc astăzi între orele 9.00 şi 9.15 şi se înscrie în programul acţiunilor sindicale stabilit la începutul lunii mai. Protestele vor fi urmate, la începutul lunii iulie, de un miting şi de un marş. Sindicaliştii cer măsuri urgente, la nivel guvernamental, pentru salvarea locurilor de muncă existente

Sursa: Ziarul de Roman

După caniculă vin ploile şi vremea rece

Deşi meteorologii n-au inclus şi Neamţul pe harta celor 18 judeţe atenţionate cu cod galben, există posibilitatea ca, izolat, să plouă şi la noi. Până duminică mercurul din termometre nu va trece de 23 de grade Celsius. „Frontul atmosferic care va ajunge şi în Neamţ va coborî temperaturile aerului cu 7 grade Celsius'', a declarat meteorologul de serviciu de la Staţia Meteo Piatra Neamţ.

Sursa: Ceahlăul

Pietreanul Remus Constantin aşteaptă convocarea la naţionala de futsal

Remus Constantin, portarul grupării pietrene de futsal Moldocor, ar putea ajunge cu naţionala într-un turneu de pregătire în Brazilia. Pietreanul are şanse mari de a intra în vederile selecţionerului Cito Rivera, tehnician spaniol de origine care a preluat de curând echipa României de fotbal în sală. Dacă goal-keeperul pietrean va face parte dîn lotul naţionalei se va şti cel târziu marţi 16 iunie.

Sursa: Realitatea Media

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite