NEAMŢ: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalele subiecte din ziarele locale de astăzi, 10 iunie

Captură de ţigări de contrabandă

Un transport de 10.360 de pachete de ţigări de contrabandă a fost interceptat de pliţiştii din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere Roman, în după-amiaza de 8 iunie, la ora 18,15. Ţigările erau transportate de un cetăţean moldovean, în vârstă de 31 de ani, într-o autoutilitară cu un compartiment disimulat de un perete de placaj. Ţigările, în valoare de aproximativ 70.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.500 de lei.
Sursa: Realitatea media


Mort la reabilitarea blocului

Un tânăr muncitor a căzut de pe acoperişul unui bloc de patru etaje din Piatra Neamţ, în timp ce lucra la mansardare. Căderea de la înălţimea de circa 16 metri a fost mortală. Muncitorul, L.M.P., avea 27 de ani şi era angajat la societatea „Uniplast“. Echipa din care făcea parte lucra la realizarea reabilitării termice şi mansardării blocului G5, din zona Sarata. Accidentul este cercetat de Inspectoratul Teritorial de Muncă Neamţ.
Sursa: Realitatea media


Roman: Bugetul local, îndatorat până în 2019

Începând cu luna iulie, din bugetul local al municipiului Roman vor fi achitate către bancă ratele creditului contractat de Primărie, sub conducerea fostului primar, Dan Ioan Cărpuşor. Banca va încasa, pentru creditul de patru milioane de euro oferit administraţiei locale, nu mai puţin de 5,546 milioane de euro. Prima rată rupe din bugetul local 55.675 de euro.
Sursa: Ziarul de Roman


ArcelorMittal Roman, în pericol de a fi închisă

Comitetul European de Întreprindere s-a întrunit, pentru două zile, la sediul grupului Arcelor, unde participă şi reprezentanţi ai Fabricii de Ţevi din Roman. Una dintre concluziile la care s-a ajuns ieri a fost că situaţia capacităţilor de producţie de la Roman şi Hunedoara este incertă. „Suntem aproape de punctul de a fi închişi, în condiţiile actuale“, a declarat liderul Sindicatului Liber Petrotub, Gheorghe Ciobanu.
Sursa: Ziarul de Roman


Piscicola va reveni, în sfârşit, salariaţilor

Agenţia Domeniile Statului urmează să reia privatizarea societăţii de producţie piscicolă de stat Piscicola, după ce instanţa a anulat vânzarea făcută către o firmă din Drobeta Turnu Severin. Procesul a fost deschis de Asociaţia Salariaţilor PAS Piscicola, care, acum, speră să cumpere ce se mai poate din societatea care deţinea toate iazurile din Neamţ şi facilităţile aferente.
Sursa: Ceahlăul


Nemţenii slăbesc fără ajutor

Pastilele de slăbit Superslim fabricate în China nu au fost de găsit în cele 50 de farmacii din judeţ controlate de inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică Neamţ. Aceste pastile au un conţinut ilegal de sibutramină, un derivat de amfetamină. Consumul acestui medicament poate da efecte cardiace nedorite.
Sursa: Ceahlăul

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite