NEAMŢ: Ucigaş lăsat în libertate. Revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
NEAMŢ: Ucigaş lăsat în libertate. Revista presei
NEAMŢ: Ucigaş lăsat în libertate. Revista presei

Cele mai importante subiecte din ziarele locale de astăzi, 25 septembrie.

Constantin Ilinca, acuzat de uciderea unei sârboaice în urmă cu 13 ani, a fost eliberat din arest, după ce Curtea de Apel Bacău i-a înlocuit detenţia cu obligaţia de a nu părăsi ţara. El a fost prins în baza unui mandat european de arestare, în Italia. Dacă nu era găsit, în doi ani fapta s-ar fi prescris.
Sursa: Monitorul de Neamţ

Fetiţa care a născut după viol este alungată de acasă

Adolescenta în vârstă de 14 ani, care a născut în urmă cu câteva zile un băieţel după ce a fost violată de către concubinul mamei sale, nu mai este primită în casa unde a văzut lumina zilei şi a crescut. Tânăra a povestit medicilor care au îngrijit-o că, indiferent ce se va întâmpla, nu vrea să-şi abandoneze pruncul, deşi la 14 ani nici nu se pune problema să poată întreţine singură copilaşul.
Sursa: Monitorul de Neamţ

Accident rutier mortal

Un bărbat a murit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp de electricitate. În maşină se mai aflau soţia şoferului şi cei trei copii ai săi În urma coliziunii, stâlpul s-a rupt, iar firele electrice au căzut pe autoturism. Pentru a descarcera victimele, pompierii militari au fost nevoiţi să aştepte intervenţia echipelor de la E.On. Ceilalţi patru pasageri s-au ales cu răni grave şi au fost transportaţi la spital.
Sursa: Realitatea media

Programul de depistare a cancerului de col uterin este refuzat de medici

Medicii de familie au pregătit o adresă prin care anunţă că refuză categoric să se implice în aplicarea programului de sreening pentru depistarea precoce a cancerului de col uterin. Iniţiativa a fost luată ieri, de către Asociaţia Patronală a Medicilor de Familie, care consideră prea mică suma acordată.
Sursa: Realitatea media

Vânătorii îşi agaţă puştile-n cui

După ce au fost licitate contra unor sume astronomice, totalizând circa 300.000 de euro, patru fonduri de vânătoare din Neamţ nu i-au mai tentat pe vânătorii asociaţiilor de profil din ţară. Ministerul Agriculturii va organiza o nouă licitaţie pentru a concesiona cele patru fonduri de vânătoare din judeţul Neamţ.
Sursa: Ziarul de Roman

Profesorii rămân fără sporuri

Conform Legii salarizării unice, profesorii vor pierde aproape toate sporurile. Micşorarea salariilor se va face, cel mai probabil, de la 1 octombrie. Pierderile salariale pot atinge şi 15 milioane de lei vechi, la nivelul salariilor brute, pentru personalul cu funcţii de conducere. Sindicaliştii au pregătit mişcări de protest.
Sursa: Ziarul de Roman

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite