NEAMŢ: Potop de grindină în comuna Stăniţa. Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
NEAMŢ: Potop de grindină în comuna Stăniţa. Revista presei locale
NEAMŢ: Potop de grindină în comuna Stăniţa. Revista presei locale

Cele mai importante subiecte din ziarele locale de astăzi, 7 septembrie.

Grindina i-a lăsat pe locuitorii satului Ghidion, din comuna Stăniţa, fără culturi agricole, sâmbătă, 5 septembrie. Gheaţa a produs stricăciuni şi la casele şi anexele gospodăriilor. Grindina şi ropotele ploii au fost atât de puternice, încât a distrus până şi tencuiala exterioară a caselor. Locuitorii susţin că n-a mai bătut aşa gheaţă de mai bine de 25 de ani.
Sursa: Monitorul de Neamţ

Şefa învăţământului românesc, în direct cu dascălii nemţeni

Sute de cadre didactice au venit, ieri, la o şedinţă de lucru cu ministrul Ecaterina Andronescu, pentru a afla noutăţile care se preconizează a se aduce în învăţământul românesc. Ministrul Andronescu a precizat că se vrea ca, timp de 10-15 ani, în domeniul educaţiei să nu mai fie nevoie să se aducă vreo modificare.
Sursa: Monitorul de Neamţ

Un mort şi patru răniţi în accidente rutiere

Accidentele produse de tineri şoferi fără experienţă în conducere se ţin lanţ. Un tânăr a murit iar alţi trei au fost grav răniţi în două accidente rutiere întâmplate în weekend, în judeţ. Cel mortal a avut loc, în localitatea Poiana Teiului. Alte patru persoane au fost grav rănite, în dimineaţa de 6 septembrie, într-un accident produs în apropierea localităţii Dulceşti, iar alta a murit, într-un alt accident de circulaţie comuna Poiana Teiului.
Sursa: Realitatea media

Scriitorul Max Blecher şi scenaristul Ioan Antoci, cetăţeni de onoare ai municipiului Roman

În şedinţa extraordinară a Consiliului Local Roman de astăzi va fi supusă aprobării aleşilor locali acordarea titulaturii de „Cetăţean de onoare al municipiului Roman“ scriitorului Max Blecher şi scenaristului Ioan Antoci.
Sursa: Realitatea media

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite