NEAMŢ: Mica Sirenă a fost mutată într-o magazie a firmei de gunoaie. Revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
NEAMŢ: Mica Sirenă a fost mutată într-o magazie a firmei de gunoaie. Revista presei
NEAMŢ: Mica Sirenă a fost mutată într-o magazie a firmei de gunoaie. Revista presei

Cele mai importante subiecte din ziarele locale de astăzi, 30 septembrie.

Statuia Mica Sirenă, donată oraşului Piatra Neamţ de regina Danemarcei şi care se afla în parc, este acum depozitată într-o hală a firmei Brantner. Primăria susţine că o ţine acolo până când se decide unde să o amplaseze. Statuia a fost realizată cu prilejul vizitei reginei Danemarcei în Piatra Neamţ, acum 9 ani.
Sursa: Monitorul de Neamţ

Trafic infernal în Piatra Neamţ

Lucrările de schimbare a conductelor de canalizare şi de alimentare cu apă de pe străzile Petru Rareş şi Ştefan cel Mare au paralizat traficul rutier. Cele două artere vor fi închise total până pe 2 octombrie. Poliţiştii recomandă rute ocolitoare.
Sursa: Monitorul de Neamţ

Julia a fost „aruncată din tren“ la Piatra Neamţ

Cântăreaţa Julia Jianu, fostă componentă a formaţiei Sexxy, iar din 2007 membră a trupei Essenza, a fost „aruncată din tren“, ieri dimineaţă, la Piatra Neamţ. Artista, născută în iulie 1979 în oraşul de la poalele Pietricicăi, participă la o emisiune intitulată „Aruncaţi din tren“ şi realizată de Dan Bordeianu. Trei concurenţi sunt duşi în câte un oraş al ţării şi trebuie să câştige cât mai mulţi bani pentru o cauză umanitară.
Sursa: Realitatea media

Judeţul Neamţ este pe locul şase la cereri nesoluţionate la Oficiul Registrului Comerţului

Judecătorul delegat la Oficiul Registrului Comerţului, cel care controlează legalitatea actelor sau faptelor înregistrate la registrul comerţului, a fost şi el în grevă, astfel că multe dintre documentele de care au avut nevoie agenţii economici nu puteau fi eliberate. La Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Neamţ au fost înregistrate 621 de cereri nesoluţionate, în perioada 1-25 septembrie.
Sursa: Realitatea media

Pregătiri de iarnă pentru drumurile din Neamţ

În această iarnă, în judeţ vor funcţiona patru baze de deszăpezire, dintre care una se va afla la Roman. Nouă tone de benzină, 145 de tone de motorină şi 6.890 de litri de ulei vor reprezenta stocurile de carburant pentru utilajele de deszăpezire. Peste 7.000 de tone de material antiderapant vor putea fi împrăştiate pe drumurile judeţului, la iarna.
Sursa: Ziarul de Roman

Infractori nemţeni aduşi în cătuşe în ţară

Un bărbat din Roman s-a sustras arestării, fugind în Germania după ce a snopit în bătaie o cunoştinţă. Un alt bătăuş nemţean a fost prins de poliţiştii din Anglia şi predat autorităţilor române.
Sursa: Ziarul de Roman

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite