NEAMŢ: Şarpe reclamat la 112. Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
NEAMŢ: Şarpe reclamat la 112. Revista presei locale
NEAMŢ: Şarpe reclamat la 112. Revista presei locale

Principalele subiecte din ziarele locale de astăzi, 19 august

O pietreancă a găsit, în faţa uşii de la intrarea în beci, un şarpe înfiorător. „N-am mai văzut un astfel de şarpe. Avea peste un metru lungime şi era negru“, a spus Maria Aanei. Reptila a fost prinsă de pompierii militari, chemaţi la faţa locului prin serviciul 112. Reprezentanţii DSV Neamţ afirmă că este vorba de un şarpe inofensiv.
Sursa: Monitorul de Neamţ

Intervenţie neobişnuită a pompierilor: Şarpe scos dintr-o locuinţă
 
O femeie de pe strada Ion Creangă, din Piatra Neamţ, le-a cerut ajutorul militarilor pentru a scoate afară un şarpe ce intrase în locuinţa sa. Femeia a îngheţat de spaimă în momentul în care a văzut şarpele în imobil şi, speriată, a pus mâna pe telefon şi a cerut sprijinul pompierilor.
Sursa: Realitatea media

Afaceri moarte

În primele şapte luni, peste 2.000 de firme şi-au suspendat activitatea. Alte circa 1.000 au cerut dizolvarea sau radierea voluntară. În acest an au apărut mai multe PF-uri decât anul trecut. Numărul celor care au pierdut serviciul a crescut exponenţial cu dispariţia firmelor. În Neamţ mai sunt 66.904 de salariaţi şi circa 150.000 de pensionari.
Sursa: Monitorul de Neamţ

În primele şase luni: 11 persoane victime ale traficanţilor

De la începutul acestui an, 11 persoane din judeţul Neamţ au fost victime ale traficanţilor de persoane, fiind exploatate prin muncă sau sexual. Reprezentanţii Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane recomandă persoanelor care sunt atrase la muncă în Europa să sune gratuit la numărul de telefon 0800800678, pentru consiliere sau informaţii despre cei care pot recruta forţă de muncă.
Sursa: Realitatea media

Prefectura Neamţ, luată cu asalt de poliţişti

Poliţiştii nemţeni au pichetat, ieri, sediul Prefecturii şi cel al Poliţiei Neamţ. Sindicaliştii din Poliţia Neamţ s-au plâns subprefectului Romică Rotaru cu privire la neajunsurile din sistemul poliţienesc.
Sursa: Ziarul de Roman

ArcelorMittal reporneşte laminoarele

Angajaţii ArcelorMittal Roman vor avea mai mult de muncă, începând de astăzi. După ce laminorul de 16 ţoli a fost repornit la mijlocul săptămânii trecute, astăzi va fi pus în funcţiune şi laminorul de 20 de ţoli. În această perioadă, ţevarii vor avea, după fiecare 14 zile de lucru, câte patru zile libere.
Sursa: Ziarul de Roman

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite