NEAMŢ: Bombe descoperite la aducţiunea apei. Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
NEAMŢ: Bombe descoperite la aducţiunea apei. Revista presei locale
NEAMŢ: Bombe descoperite la aducţiunea apei. Revista presei locale

Cele mai importante subiecte din ziarele locale de astăzi, 27 august

Trei proiectile au fost găsite, marţi la prânz, în comuna Moldoveni, de un muncitor ce lucra la un canal de aducţiune a apei şi de un localnic. Proiectilele explozive sunt de calibrul 105 mm şi 76 mm şi provin din cel de-al doilea război mondial.
Sursa: Realitatea media

Canalizare „dinamitată“

Trei bombe de mare calibru au fost găsite la Moldoveni. Pirotehniştii au afirmat că ele puteau oricând provoca o nenorocire. În jurul orei 11.08, autorităţile au fost alertate, printr-un apel la 112, despre faptul că este nevoie de asanarea unor elemente de muniţie descoperite absolut întâmplător.
Sursa: Monitorul de Neamţ

Casa lui Ceauşescu nu are căutare

Moştenitorii fostului proprietar al imobilului situat în buricul oraşului Piatra Neamţ cer 750.000 de euro pentru fosta casă a partidului. De vânzarea fostei case de oaspeţi a dictatorului se ocupă o agenţie imobiliară. Iniţial, pe imobil s-a cerut 1,5 milioane de euro, însă criza economică i-a făcut pe proprietari să mai lase din pretenţii.
Sursa: Monitorul de Neamţ

Proprietarii blocurilor de lângă Unic au ajuns la disperare: „Ne vrem liniştea înapoi“

Proprietarii Asociaţiei numărul 61 din Piatra Neamţ, care cuprinde câteva blocuri din preajma Complexului Comercial Unic, fac un apel disperat la linişte. „Nu mai putem să trăim în condiţiile astea. De vreo doi ani, de când a fost mutată orchestra din interiorul restaurantului Unic la terasa de vară, nu mai avem parte de linişte“, a spus unul din locuitorii care are ferestrele îndreptate spre restaurant.
Sursa: Realitatea media

Şomerii „de lux“ ai judeţului

Mai mulţi nemţeni încasează indemnizaţii de şomaj care depăşesc valoarea salariului mediu net din economia judeţului. Cea mai mare indemnizaţie lunară de şomaj încasată la ora actuala este de 2.038 de lei. La nivel naţional, cel mai bogat şomer încasează aproape 1.700 de euro, lunar.
Sursa: Ziarul de Roman

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite