NEAMŢ: Revelion de criză la Piatra Neamţ. Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai importante subiecte din ziarele locale de astăzi, 30 decembrie.

Pietrenii nu vor mai avea parte de spectacolele grandioase de Revelion cu care au fost obişnuiţi. Totuşi, le va rămâne focul de artificii, care nu va lipsi nici în acest an. De această dată, programul muzical va fi mai subţire, iar formaţiile nu aşa de pretenţioase. Accentul se va pune pe muzica populară, astfel că în 31 decembrie, începând cu ora 21,30, în centrul municipiului vor concerta, timp de o oră, artişti locali de muzică populară şi uşoară. Cei mai tineri dintre locuitorii oraşului vor putea petrece în stradă, între 00 şi 1, pe ritmuri de muzică  electronică căci Primăria a tocmit şi un DJ să întreţină atmosfera dintre ani.
Sursa: Realitatea media

Mandinga şi Giulia vor concerta de Revelion şi la Roman

Majoritatea artiştilor care vor evolua în spectacolele de Revelion din judeţ se vor împărţi între Roman şi Piatra Neamţ. În Piaţa „Roman Vodă“ din Roman programul va începe la ora 22, cu interpretul de muzică dance Alin. La ora 22.40, pe scenă se va afla interpretul de muzică latino Valentino, iar la ora 23.10 vedeta autohtonă a muzicii pop Giulia. Trecerea în noul an va fi pe ritmuri etno, alături de formaţia Autentic, al cărei concert începe la ora 23.40 şi se încheie la ora 00.20. Încheierea va fi făcută de formaţia Mandinga, al cărei concert începe la ora 00.30.
Sursa: Ziarul de Roman

Preţul apartamentelor vândute în 2009, pe zone, din judeţ
 
În Neamţ au fost înregistrate vânzări şi cumpărări de apartamente la preţuri care au trecut de 150.000 de euro/ locuinţă. Conform unei analize făcute de Uniunea Naţională a Notarilor din România valoarea de circulaţie a apartamentelor în judeţul nostru a fluctuat, în funcţie de zonă, de la imobile - „chilipir“ (în oraşul Bicaz) până la cele mai scumpe - în centrul municipiului Piatra Neamţ.
Sursa: Realitatea media

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite