NEAMŢ: Reţea de traficanţi de carne vie destrămată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane, dintr-o reţea care trafica tinere pentru prostituţie în Germania, au fost arestate, vineri, 19 iunie, de Tribunalul Neamţ.

Costel Ursu, de 36 de ani, din Piatra Neamţ, Mitică Prisecaru, de 38 de ani, din Bucureşti, şi Maria Gheorghe, de 58 de ani, din Bucureşti, au fost prinşi, în flagrant delict, în Capitală, joi dimineaţă, 18 iunie. Cei doi bărbaţi au cumpărat, de la Maria Gheorghe, contra sumei de 500 de euro, o tânară în vârstă de 21 de ani, din Bucureşti. Împreună cu o altă victimă, de 18 ani, din Cândeşti (Neamţ), această tânără urma să fie îmbarcată într-un autocar pentru Germania, biletele fiind deja cumpărate.
Ieri dimineaţă, anchetatorii au deschins la locuinţa lui Dorel Ursu, de 56 de ani, din Piatra Neamţ, tatăl lui Costel, unde au mai găsit o minoră, în vârsta de 17 ani, din Piatra Neamţ, care urma să fie traficată tot în Germania, împreună cu alte victime, la următorul transport.
Cele trei persoane arestate sunt acuzate de săvârşirea infracţiunilor de asociere şi sprijinire a unui grup infracţional, trafic de persoane şi proxenetism.
Acuzaţii au făcut deja mai multe victime din diferite părţi ale ţării. „În cursul anului 2009, suspecţii au racolat mai multe victime din Bucureşti şi judeţele Neamţ, Sibiu, Călăraşi, cărora le promiteau locuri de muncă bine plătite în baruri şi cluburi din Grecia şi Germania, dar în realitatea acestea erau constrânse să practice prostituţia“, a declarat inspector principal Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite