Remat Neamţ, fără tichete pentru rable

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii aşteaptă la rând  să-şi dea rablele
Oamenii aşteaptă la rând să-şi dea rablele

Cele 100 de vouchere primite acum o săptămână de societatea Remat din judeţ s-au vândut ca pâinea caldă.

„De săptămâna trecută şi până acum am preluat 95 de maşini, din cele 100 pe care le aveam în plan. Delegatul societăţii noastre este deja la Bucureşti pentru a prelua o a doua tranşă de tichete, dar se pare că acestea nu sunt încă tipărite“, a declarat Rodica Tărâţă, directorul Remat Neamţ. Pietrenii care doresc să devină proprietarii unei maşini noi în schimbul rablei din garaj nu au renunţat însă nici astăzi să stea la cozi. Pentru a monitoriza fenomenul şi a evita neînţelegerile între cei care aşteaptă, Remat a dispus o listă de programări.

„Pentru fluidizare am făcut programări, în baza cărora preluăm cam 15 maşini pe zi. Cu toate acestea, oamenii nu înteleg şi, deşi sunt programaţi pentru alte zile, stau aici şi aşteaptă“, a precizat Tărâţă. Programul „Rabla“ se adresează persoanelor fizice care deţin un autoturism uzat şi înmatriculat, mai vechi de 10 ani.

Mulţi dintre cei care au trecut porţile Rematului în această săptămână nu intenţionează să îşi cumpere o maşină nouă. Anul acesta tichetele sunt transmisibile, iar pietrenii nu stau pe gânduri şi îşi scot bonurile la vânzare pentru cel mult 1.500 de lei. Cei mai mulţi apelează la rubricile de mică publicitate din ziare. 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite