Relaxare gratuită pentru toţi nemţenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atât tinerii cât şi adulţii, indiferent de buzunar, sunt aşteptaţi la Mall. Aici pot fi practicate numeroase jocuri atractive şi sportive fără bani. 

Pe vreme de criză, nu puţini sunt cei care doresc să se distreze şi să-şi petreacă timpul liber într-un mod plăcut, dar cu un buget redus. Din acest motiv, reprezentanţii Mall-ului au venit în întâmpinarea copiilor şi a adulţilor care au venituri reduse. „Sunt zeci de oameni care vin zilnic la noi şi asta pentru că în primul rând nu plătesc nimic. Apoi, este o ambianţă frumoasă şi muzică“, a precizat Sorin Movileanu, director administrativ la mall.


Distracţie doar cu buletinul


Cei care au făcut o pasiune pentru jocuri sau sunt curioşi să încerce, au de ales între tenis de masă, air ball, fussball sau consola WII. Aceste tipuri de jocuri asigură ore întregi de distracţie şi mişcare alături de familie şi prieteni. De exemplu, cu ajutorul consolei WII se poate juca tenis, box, golf sau bowling. „Vin în fiecare zi pentru că stau aproape şi îmi place mult să joc ping pong“, spune Marius Negrescu, un adolescent în vârstă de 16 ani. Distracţia la mall a devenit una dintre cele mai căutate destinaţii la sfârşit de săptămână.


„Noi nu vrem să renunţăm la aceste jocuri pentru că ne asigură zilnic un flux de copii şi adolescenţi. Cei mici vin întotdeauna însoţiţi de părinţi, iar după aceea merg şi la cumpărături“,  mai spune directorul administrativ al Mall-ului. Singura condiţie pentru a beneficia de gratuitate este ca persoanele să deţină buletin, iar durata de distracţie să fie de maxim 20 de minute dacă este aglomeraţie. „E super aici, nu trebuie să plătesc nimic. Vin cu prietenii şi jucăm air ball“, mai spune Radu Crăiescu, un tânăr ajuns la majorat.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite