Recomandări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Sherlock Holmes“ la Dacia Panoramic

În acest final de săptămână, la Dacia Panoramic este programat thrillerul „Sherlock Holmes“ în regia lui Guy Ritchie. Celebrul detectiv şi-a construit reputaţia dezlegând cele mai încâlcite enigme, bazându-se fie pe puterea sa de observaţie, pe deducţia sa infailibilă, dar, la nevoie, chiar pe forţa pumnului. Acum, deasupra Londrei se adună norii unei ameninţări cu care Holmes nu s-a mai confruntat, dar pe care abia o aşteaptă. Spectacolele sunt programate la orele 14.00, 16.00 şi 18.00, iar preţul biletului variază între 4 şi 6 lei, în funcţie de ora la care este programată reprezentaţia.

Sănătate la saună 
După o săptămână obositoare şi stresantă de muncă, puteţi încerca o saună. Dacă medicul dumneavoastră îşi dă acordul, vă puteţi bucura de toate beneficiile pe care sauna le oferă organismului uman. Puteţi scăpa de stres, elimina toxinele, slăbi şi întări sistemul imunitar. În plus, pielea capătă un aspect plăcut. În cadrul centrului SPA din Piatra Neamţ o şedinţă nelimitată la saună cu duş, prosop, săpun, şampon şi papuci incluşi costă 24 de lei de persoană. În cazul în care vă hotărâţi să mergeţi frecvent la saună, pentru un abonament de zece şedinţe veţi plăti 180 de lei.

Se întâlnesc bloggerii  
La Piatra Neamţ se organizează primul blog meet. Întâlnirea va avea loc mâine la High Life, începând cu ora 12.30. Până la această oră s-au înscris aproximativ 20 de bloggeri, însă poate să participe oricine are un blog. La această primă ediţie se va discuta despre problemele oraşului, noutăţi şi cancanuri. În plus, principalele teme vor fi legate de cum să-ţi faci un template, cum să-ţi alegi un domeniu sau cum să-l găzduieşti. De asemenea, se doreşte realizarea unui site unde să se scrie şi să se participe cu idei noi şi să se ţină o evidenţă a bloggerilor din Piatra Neamţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite