Recomandări pentru petrecerea timpului liber în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi la Casa de Cultură Piatra Neamţ va avea loc spectacolul de gală dedicat dansului elen „Zorba grecul“. La Galeriile de artă „Lascăr Vorel“ poate fi vizitată expoziţia de pictură a lui Romeo Ionescu, iar la cinematograful Dacia poate fi vizionat filmul „Screeam 4“.

Spectacolul de gală „Zorba grecul“ va avea loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Piatra Neamţ, vineri, 5 august, de la ora 18.00, şi va avea intrarea liberă. Gala va fi manifestarea de vârf a celei de-a treia ediţii a Taberei Naţionale de Muzică şi Dansuri Greceşti, care are loc în săptămâna 1-7 august. Tabăra reuneşte la Piatra Neamţ copii şi tineri aparţinând comunităţilor elene din ţară. Conform directorului Casei de Cultură, Stelian Grigore, spectacolul va exprima dinamismul şi înflăcărarea specifice dansurilor greceşti, iar amploarea participării va face spectacolul demn de interesul publicului.

Expoziţie de pictură Romeo Ionescu

Galeria de Artă „Lascăr Vorel“ din Piatra Neamţ, Piaţa Ştefan cel Mare nr. 15, găzduieşte expoziţia de pictură a ieşeanului Romeo Ionescu, până pe data de 15 august. Pictorul s-a născut la Târgu Neamţ, în 1963, şi a absolvit Universitatea de Arte Plastice „George Enescu“ din Iaşi, în 1998, unde şi-a luat şi masterul în arte decorative. În prezent lucrează ca restaurator la Institutul de Arheologie al Academiei Române, Filiala Iaşi. Intrarea este liberă, iar programul de vizitare este între orele 10.00-18.00 în cursul săptămânii şi de între 10.00-12.00 sâmbăta. Duminica este închis.

„Screeam 4“, la Dacia

La Cinematograful Dacia din Piaţa Ştefan cel Mare rulează în acest sfârşit de săptămână filmul american „Screeam 4. Coşmarul continuă“. În regia lui Wes Creven, pelicula îi are în rolurile principale pe actorii Emma Roberts, Hayden Panettiere, Courteney Cox şi David Arquette. Acţiunea se desfăşoară la 15 ani după oribilele crime ale celui numit Ghostface. Filmul rulează în fiecare zi de la orele 14.00, 16.00 şi 18.00, iar preţul unui bilet este de 4 lei la prima proiecţie şi de 6 lei la următoarele două. Filmul este încadrat la genurile horror, mister şi thriller şi este interzis copiilor sub 18 ani.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite