Razii în barurile din Piatra Neamţ pentru combaterea absenteismului şcolar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţii de poliţie din cadrul structurilor de proximitate şi prevenire a criminalităţii desfăşoară acţiunile în cadrul campaniei „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii". În primele două zile au avut loc acţiuni de prevenire a infracţiunilor contra patrimoniului, respectiv de prevenire a delincvenţei juvenile.

Miercuri, 28 septembrie, cea de-a treia zi a campaniei organizate de IGPR, este dedicată prevenirii victimizării minorilor.  

Poliţiştii din cadrul structurilor de proximitate si prevenire a criminalităţii vor organiza o acţiune de prevenire a absenteismului şcolar şi consumului de băuturi alcoolice în baruri şi săli de internet din Piatra Neamţ", se arată în comunicatul de presă al IPJ Neamţ.

Joi, 29 septembrie, poliţiştii vor fi merge la şcoala nr. 2 din comuna Săvineşti unde vor avea o discuţie, atât cu elevii de clasa a VII-a şi a VIII-a, cât si cu părinţii acestora. Oamenii legii vor vorbi pe tema consecinţelor juridice ale violenţei intrafamiliale şi implicaţiile psihosociale asupra copiilor, ca victime indirecte ale acestor fapte.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite