Neamţ: Vedetele s-au călcat pe picioare sub Pietricica la emisiunea Răduleascăi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai mulţi dintre invitaţii prezenţi ieri în emisiunea moderată de Mihaela Rădulescu sunt născuţi în Piatra Neamţ

Punctul culminant al Zilelor Oraşului nu a mai fost slujba de hram, ci ultima emisiune a vedetei de televiziune.

Invitaţii de bază au fost primarul Gheorghe Ştefan şi preşedintele Consiliului Judeţean, Vasile Pruteanu. Au fost prezente însă şi numeroase vedete, majoritatea având legături importante cu Piatra Neamţ sau fiind născute chiar aici. Au dat curs invitaţiei, printre alţii, Alexandru Arşinel, cuplul de comici Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru, acesta din urmă născut în judeţul Neamţ, Cristi Greţcu şi Constantin-Ticu Lăcătuşu, ambii născuţi la Piatra Neamţ, Draga Olteanu-Matei, stabilită aici, Felicia Filip şi Rodica Popescu-Bitănescu.

 Au lipsit însă Florin Piersic şi Florin Chilian. Absenţa celui din urmă a fost însă motivată, artistul nefiind refăcut de pe urma unui accident. Vedeta de televiziune nu a coborât din hotel decât cu câteva minute înainte de a intra în direct.

O animatoare a leşinat

A fost transportată cu o maşină blindată până la platoul de la Turn de către serviciul de securitate. La urcarea în maşină, înainte de a-şi sufleca rochia lungă, i-a dat body-guard-ului punga cu sticksuri, din care mâncase din mers. Înainte de a apărea în public, Mihaela s-a pudrat în Muzeul de Artă, rechiziţionat în totalitate de producători pentru acest lucru. Rochia lungă era decoltată la spate până la nivelul taliei.

Vedeta de televiziune a fost preluată de primar, înainte de începerea emisiunii, iar după aceea de Costache Lupu, preşedintele Clubului Sportiv Ecvestru Piatra Neamţ, care a adus-o cu trăsura în faţa camerelor de filmat.
Emisiunea nu a fost lipsită de incidente. Din cauză că a stat prea mult în soare, o animatoare de platou a leşinat. A fost cărată pe braţe în Muzeul de Artă de angajaţii serviciului de pază şi şi-a revenit după intervenţia unui echipaj SMURD.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite