Profesorii nemțeni s-au răzgândit în privința grevei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Niciun cadru didactic din Neamț nu a mai adoptat vreo formă de protest în ultimele zile ale acestui an școlar. Astăzi s-a decis și ultimul dintre cei care rămăsese pe baricade, profesorul Ioan Amironoaie, care a răspuns afirmativ propunerilor sindicatului de a încheia mediile elevilor săi.

Am renunțat în cele din urmă, când m-am văzut singur, la forma de protest sugerată și asumată de către Sindicatul Liber din Învătămînt Neamt. Consider că lipsa de unitate constituie cea mai mare vulnerabilitate a statutului social și că solidaritatea celor de la putere trebuie permanent contracarată de solidaritatea celor care trudesc", a declarat profesorul Ioan Amironoaie.

Inițiativa profesorilor vine după ce acum o săpătmână amenințau Ministerul Educației cu boicotarea examenului de Bac, dar și a întreg anului școlar.

La ora de faţă, niciun cadru didactic din Neamţ nu mai apelează la vreo formă de protest. Asta înseamnă că notele sunt trecute în cataloage, iar mediile sunt sau vor fi încheiate", a precizat Gabriel Ploscă, liderul Sindicatului Liber din Învăţământ Neamţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite