Primarul comunei Trifeşti a supravieţuit unui accidentat grav petrecut pe E85 (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Octavian Duminică, edilul comunei nemţene a scăpat doar cu o fractură la umăr, deşi existau temeri că ar fi suferit leziuni la coloana vertebrală

Accidentul în care a fost implicat primarul de Trifeşti a avut loc ieri la prânz, pe Drumul European E 85, între localităţile Horia şi Secuienii Noi. Maşina pe care o conducea, o Dacie 1310, a  fost spulberată din spate de o limuzină Audi A6, după care a urmat un carambol cu o dubiţă plină cu cereale. Atât maşina primarului, cât şi cea de lux înmatriculată cu număr de Braşov au ieşit în decor.  

În urma impactului violent, maşina Audi a intrat pe contrasens şi s-a lovit frontal de o maşină încărcată cu cereale. Şoferul dubiţei, Ioan Ţiguc, de 43 de ani, a scăpat cu bine având noroc de airbaguri.

Pentru salvarea primarului Octavian Duminică şi a şoferului limuzinei a fost nevoie de intervenţia echipei de descarcerare. Cele două victime au fost transportate la Spitalul din Roman. Pentru că existau suspiciuni că ar fi suferit leziuni la coloană, primarul nemţean a fost ulterior transportat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

"Am vorbit aseară cu el şi se mai plângea de dureri la spate, dar e normal după impactul care a fost. Ce ştim acum este că e în afara oricărui pericol şi că are doar o fractură la umăr", a declarat astăzi viceprimarul comunei Trifeşti, Gheorghe Cozma.

Imagini de la accidentul de pe E85

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite