NEAMŢ: Primăria majorează taxele locale începând cu 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:
NEAMŢ: Primăria majorează taxele locale începând cu 2010
NEAMŢ: Primăria majorează taxele locale începând cu 2010

Revista presei locale de luni, 10 august

Taxele şi impozitele locale se vor mări anul viitor cu aproape 20%, iar impozitul pentru un autoturism cu o capacitate de 2.000 de centrimetri cubi, de exemplu, va fi de 150 de lei. Pentru cele de 3.000 va fi de nouă milioane de lei, timp în care impozitele pentru bărci şi vaporaşe rămân nemodificate.

Sursa: Monitorul de Neamţ

Peste 2.000 de copii au fost internaţi în spital în prima jumătate a anului

Secţia Pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean Neamţ a fost cea mai aglomerată din spital. În prima jumătate a anului au fost internaţi 2.087 de copii, numărul acestora fiind mai mare odată cu începerea verii. Dacă s-ar pune în calcul şi numărul prezentărilor - copii care nu au necesitat internare şi au primit numai îngrijiri medicale - numărul acestora ar fi cu mult mai mare.

Sursa: Realitatea Media

Lipsa unui loc de muncă îi sperie

1.500 de romaşcani trăiesc cu spaima că nu vor mai avea un loc de muncă. Aceştia se regăsesc de câteva luni în rândul şomerilor. Romaşcanii au la dispoziţie numai 63 de locuri de muncă vacante şi niciunul adresat persoanelor cu studii superioare.

Sursa: Ziarul de Roman

Din cauza struţilor, un nemţean vrea să se judece cu primăria Oniceni

Un proprietar de fermă de struţi vrea să dea în judecată Primăria Oniceni deoarece pretinde că autorităţile locale l-au adus în pragul falimentului. Omul vrea să fie pus în posesia unui hectar de teren pe care l-a primit moştenire de la bunici. Din cei 52 de struţi pe care-i avea la început, nemţeanul a mai rămas cu şase, iar 150 - 200 de ouă au rămas neeclozate din lipsă de curent electric.

Sursa: Monitorul de Neamţ

Era să moară pe Ceahlău

O fetiţă de şapte ani era cât pe ce să sfârşească pe Ceahlău din cauza unei probabile toxinfecţii alimentare. Olimpia Luxwoldv, care a venit în masiv cu părinţii săi, olandezi, a fost descoperită ieri dimineaţă de şeful Serviciului de Administrare a Parcului Naţional Ceahlău, în timp ce părinţii încercau să o coboare de la cabana Fântânele.

Sursa: Realitatea Media

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite