NEAMŢ: Preşedintele Clubului Ecvestru, accidentat după probele Cupei României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
NEAMŢ: Preşedintele Clubului Ecvestru, accidentat după probele Cupei României
NEAMŢ: Preşedintele Clubului Ecvestru, accidentat după probele Cupei României

Costache Lupu, preşedintele Clubului Sportiv Ecvestru Piatra Neamţ, a fost rănit într-un accident rutier provocat de oboseala la volan, aseară, cu 10 minute înainte de miezul nopţii.

Accidentul s-a produs după o zi cu trei probe în cadrul Cupei României la Călărie, competiţie desfăşurată la Baza Hipică Piatra Neamţ. După cum ne-a precizat, Lupu se întorcea de la Girov şi a adormit la volanul Daciei papuc pe care o conducea. „A dat Dumnezeu şi n-am probleme foarte grave, numai patru coaste rupte. Eram obosit şi veneam de la Girov. Când am intrat pe Calea Romanului, am adormit la volan şi-am trecut pe partea cealaltă. M-am oprit în patru maşini parcate şi m-am trezit abia la spital“, a declarat Costache Lupu.
Preşedintele Clubului Sportiv Ecvestru speră să se repună pe picioare şi să se ocupe în continuare de organizarea Cupei Romăniei la Călărie şi de Trofeul „Virgil Bărbuceanu“, care se desfăşoară în perioada aceasta la Baza Hipică Piatra Neamţ. „Acum sunt la Humuleşti şi mă oblojeşte cineva. În seara asta mă întorc la Baza Hipică“, speră Costache Lupu.
Şeful călăreţilor din Piatra Neamţ nu este la primul accident în timpul desfăşurării unor competiţii la Baza Hipică. „Parcă-i un făcut. Înainte de etapa de Cupă Mondială de la Piatra Neamţ din luna iunie anul acesta a intrat unu în mine, dar atunci am avut airbag-uri care m-au salvat. Acum a fost mai periculos, pentru că eram cu Dacia papuc, care nu are sisteme de protecţie în caz de accident“, a încheiat Costache Lupu.
Conform Poliţiei, maşina condusă de Lupu a intrat în coliziune cu patru autoturisme parcate regulamentar. „În timp ce L. Costache, de 64 de ani, din oraşul Bicaz, judeţul Neamţ, conducea o autoutilitară, pe strada Mihai Viteazu, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu patru autoturisme, parcate regulamentar în spaţiul special amenajat. Cercetările sunt continuate de Serviciul Poliţiei Rutiere Neamţ“, a declarat inspector principal Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite