NEAMŢ: Premieră pentru dansul sportiv din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul de Dans Sportiv „Ceahlăul” s-a calificat în finala Campionatului Naţional de Dans Sportiv de performanţă

În weekend-ul 7 – 8 noiembrie, la Cluj Napoca, a avut loc cel mai important concurs naţional de dans sportiv de performanţă – „Campionatul Naţional pe clase de Dans Sportiv al României”.

Clubul de dans sportiv „Ceahlăul” Piatra Neamţ a reuşit performanţa de a se califica în finală, o premieră pentru judeţul Neamţ.

„Pregǎtirile pentru acest campionat le-am început de acum un an, de când am format perechea, cu intensificarea antrenamentelor în ultima perioadǎ. Suntem bucuroşi că am reuşit să reprezentăm judeţul Neamţ şi într-o finală a unui Campionat Naţional de Dans şi am demonstrat că sportivii nemţeni sunt foarte buni şi la acest tip de sport de performanţă”, a declarat instructorul Ioan David.

Perechea formatǎ din Mihai Vuza şi Livia Ioana Romaniuc, legitimatǎ la Clubul de dans Sportiv „Ceahlǎul” Piatra Neamţ şi antrenată de soţii Irina şi Ioan David, s-a calificat în finala Campionatului Naţional pe clase al României la categoria de vârstă 10 – 11 ani, ocupând locul cinci. Copiii au concurat cu  41 dintre cele mai bune perechi din ţară.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite