Neamţ: Protest al poliţiştilor în faţa Prefecturii, cu fluiere şi sirene (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Protest al poliţiştilor în faţa Prefecturii, cu fluiere şi sirene (VIDEO)
Neamţ: Protest al poliţiştilor în faţa Prefecturii, cu fluiere şi sirene (VIDEO)

Acţiunea a fost organizată de Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual

Aproape 100 de poliţişti din Neamţ afiliaţi la Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) au pichetat astăzi sediile Prefecturii şi ale Inspectoratului judeţean de Poliţie. După ora 11, funcţionarii din Palatul Administrativ au trebuit să suporte fluierele şi sunetul de sirenă care însoţea protestul poliţiştilor.

Acţiunea de protest a fost justificată de problemele de dotare şi salariale ale angajaţilor din sistem. „Din cauza lipsei fondurilor, poliţiştii sunt nevoiţi să suporte din buzunarul propriu contravaloarea cheltuielilor de transport pentru misiuni sau asigurarea echipamentelor şi materialelor necesare, gen hârtie pentru întocmirea dosarelor sau consumabile”, a precizat agent şef Neculai Isache, liderul Biroului teritorial al SNPPC. 

De asemenea, agenţii s-au arătat nemulţumiţi de neplata orelor suplimentare, a indemnizaţiei de chirie pentru poliţiştii mutaţi în interes de serviciu şi plata primelor de concediu.

La protestul de astăzi au ajuns de la Roman cu un autocar şi poliţiştii afiliaţi la sindicatul Pro Lex, formaţiune care s-a raliat acţiunii.

Get the Flash Player to see this player.

fileType=single url=/editor_files/Flash/MVI_4345.flv width=320 height=240 loop=false play=false downloadable=true fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite