Portret / Mihaela Surugiu face marketing în culori vesele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihaela a reuşit să îmbine arta cu marketingul. Picturile ei au ajuns peste tot în lume, iar evenimentele pe care le organizează sunt un şir de succese. Mai întâi Mihaela Surugiu a fost atrasă de pictură. Iubeşte culorile, iar tablourile ei sunt bucăţi de natură surprinse pe şevalet. Meşteşugul l-a învăţat de la artistul plastic Arcadie Răileanu, cel care a şi îndrumat-o în acest domeniu.

„Cel mai mult îmi place să pictez peisaje marine pentru că mă relaxează“, a precizat artista. Mihaela pictează peisaje şi flori, toate realizate în uleiuri în cuţit. Lucrările ei au ajuns în toată Europa, iar de curând a fost invitată să expună la Berlin în galeria pictorului Mitkov, la Washington şi la Ambasada Română din Bulgaria.


„Lucrările mele au ajuns în locuri în care nu mi-am imaginat că pot ajunge“, a spus ea mândră. Până în prezent, Mihaela Surugiu a expus în şase expoziţii colective şi două personale. Însă cea mai importantă a fost expoziţie organizată anul trecut la Roma, în Italia, la Galeria Fogolar Furlan. „Când pictez nu fac un singur tablou. Îmi pregătesc două palete de culori şi mai multe pânze pentru că plec de la o idee şi finalizez altele“, a spus artista. 


„Pleci de la o idee şi faci absolut tot“


În timpul studenţiei s-a strecurat a doua pasiune, marketingul. Mihaela a lucrat ca agent de publicitate pentru postul de radio VoxT Iaşi, apoi a lucrat şase ani la o firmă de cablu din Piatra Neamţ la departamentele de contractări şi relaţii cu publicul.


În scurt timp, Mihaela a ajuns director de marketing, iar la final s-a oprit la organizarea de evenimente publice. „Pleci de la o idee şi faci absolut tot: proiect, concepţie şi promovare“, a explicat Mihaela munca sa de zi cu zi. Până în prezent, ea a organizat evenimente culturale, artistice, de frumuseţe, caritabile şi chiar ştiinţifice. „Mi-au plăcut toate evenimentele pentru că am încercat să îmbin partea de cercetare cu cea de promovare a judeţului prin vizitarea obiectivelor turistice din zonă“, a adăugat Mihaela Surugiu.


Sare în ajutorul copiilor


În 2006, Mihaela a organizat pentru prima dată la Piatra Neamţ „Conferinţa Internaţională pentru drepturile omului“. Au urmat apoi în 2007 „Miss Piatra Neamţ, Sport şi Frumuseţe“, „Prezentarea ofertei turistice Marshal şi Euro Viaggi“ şi „Galele Folk, Oameni buni pentru oameni“.


Un an mai târziu pietreanca s-a ocupat de „Congresul Naţional al Medicilor Chirurgi a 31-a ediţie“ şi concertul „Sărbători de Poveste la Piatra Neamţ“.
„Toate evenimentele pot să spun că au fost o reuşită totală, dar mi-a plăcut concertul de sărbători pentru că a avut drept scop ajutorarea copiilor talentaţi şi a celor aflaţi în nevoie“, şi-a amintit Mihaela.

_______________

profil
născută.
11 ianuarie 1973, Piatra Neamţ.
studii. Facultatea de Drept „Petre Andrei“, Iaşi.
familie. Necăsătorită.

întrebări şi răspunsuri
De unde dorinţa de a ajuta copii talentaţi?
Sunt artist şi ştiu că este foarte greu să ajungi acolo unde vrei. Din păcate, există toate şansele ca geniile şi talentele să rămână într-un orăşel de provincie. Mi-e ciudă că se promovează prostia şi statul degeaba în loc să se investească în talente.
Care dintre cele două activităţi este preferata ta?
Pictura îmi place foarte mult, chiar mai mult decât organizarea de evenimente. Artiştii sunt unici, iar ceea ce nu poţi reda în cuvinte ai posibilitatea să redai în culoare.

ce-i place
În timpul liber artista se dedică şi altor pasiuni. „Când am timp fac echitaţie, dans sportiv şi fitness. De asemenea, îmi place să schimb ceva pentru cei care nu au posibilităţi“, a spus artista. Apreciază oamenii de calitate, corecţi şi de cuvânt.

ce nu-i place
Detestă minciuna, falsul şi jocurile de culise. „Nu-mi place munca de rutină şi să fac lucruri simple“, a susţinut Mihaela Surugiu. Nu suportă perversitatea.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite