Pompierii nemţeni, vicecampioni naţionali la ştafetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Faza naţională a concursului serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă încheiată ieri la Piteşti a adus pompierilor nemţeni o clasare în a doua parte a clasamentului.

La finalul celor patru zile de competiţie, pe podium  au urcat loturile reprezentative ale pompierilor din Bacău (locul I), Suceava (locul II) şi Călăraşi (locul III). Între cele 12 echipe participante, lotul reprezentativ al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă «Petrodava» s-a clasat pe locul şapte.

Diferenţa dintre timpul realizat de pompierii nemţeni şi cei clasaţi pe locul I a fost de numai 24,33 de secunde", a spus colonelul Ionel Pârvu, prim adjunctul ISU Neamţ.

Cele mai bune rezultate în cele patru zile de concurs au fost obţinute la proba de ştafetă 4 X 100 de metri, unde pompierii nemţeni s-au clasat pe locul al doilea şi au obţinut titul de vicecampioni naţionali. 

Pentru noi, obiectivele reprezentate de calificarea la faza finală şi clasarea pe podium la una din probe au fost atinse. Pentru anul viitor ne propunem o clasare pe un loc fruntaş în clasamentul general al concursurilor", a mai spus coloneul Pârvu.

Pompierii nemţeni au fost aproape de podium şi la ultima proba desfăşurată ieri. La realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă, echipajul ISU «Petrodava» s-a clasat pe locul al patrulea, cu un timp mai mare cu 2,16 secunde faţă pompierii din Suceava, ocupanţii locului întâi. Celelate două probe la care au concurat echipajele calificate în faza finală a concursului au fost «pista cu obstacole cu 100 pe metri» şi «scara de fereastră».

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite