Poliţiştii pietreni lasă şoferii beţi fără permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferii care nu au respectat codul rutier vor rămâne pietoni cel puţin 90 de zile
Şoferii care nu au respectat codul rutier vor rămâne pietoni cel puţin 90 de zile

Oamenii legii au sancţionat sute de conducători auto care nu au respectat regulile de circulaţie.

65 de şoferi au rămas pietoni pentru câteva luni după ce au condus sub influenţa alcoolului. Poliţiştii nemţeni au depistat în numai o săptămână un număr impresionant de conducători aută care au încălcat regulile de circulaţie. Oamenii legii au aplicat peste 1.100 de sancţiuni pentru abateri de la regimul legal, majoritatea pentru viteză excesivă şi neacordarea priorităţii pentru pietoni.

Acţiunea de verificare face parte dintr-un amplu proiect de depistare a infracţiunilor la volan şi de eliminare a fenomenului de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

În ziua de 12 decembrie 2009, între orele 16.00 - 00.00, la nivelul judeţului, a fost organizată o acţiune cu efective mărite pe această linie, în cadrul căreia au fost reţinute 14 permise de conducere pentru consum de alcool şi au fost constatate 3 infracţiuni la regimul circulaţiei, toate acestea în numai câteva ore", a declarat inspector principal Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ.

Poliţiştii nemţeni au fost prinşi în campania "Alcohol and Drugs" organizată în colaborare cu Organizaţia Poliţiilor Europene.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite