Polițiștii locali din Piatra Neamț au învățat tehnici de arte marțiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii locali au spart cărămizi în flăcări
Polițiștii locali au spart cărămizi în flăcări

La șase luni de la înființarea structurii locale de poliție, agenții au făcut o demonstrație de forță. Îmbrăcați în costume de camuflaj confecționate în Germania, agenții și-au arătat abilitățile în lupte de stradă și au zdrobit cărămizi în flăcări.  

Polițiștii locali și-au prezentat miercuri dimineață dotarea și tehnicile de luptă în cadrul unui exercițiu demonstrativ. Oficialitățile pietrene au putut vedea în premieră ultimele echipamente cu care au fost dotați polițiștii ce vor fi solicitați la intervenții, dar și perfomanțele de luptă dobândite de aceștia în cursul orelor de pregătire.

„Sunt conștient că sunt și anumite stângăcii pe care urmează să le remediem. Unii dintre colegi provin din sistemul de siguranță națională și ordine publică. Am reușit ca pe toți să-i aduc la același nivel de pregătire, dar vom mări numărul orelor pentru pregătirea profesională", a spus Dumitru Crăescu, directorul Poliției Locale.

Poliția Locală din Piatra Neamț numără 87 de angajați care lucrează în cadrul mai multor compartimente ce asigură paza și ordinea publică pe raza municipiului. Misiunea polițiștilor locali este facilitată de cele două mașini de intervenție și de echipamentele din dotare.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite