Neamţ: Poliţiştii explică populaţiei că votul ilegal înseamnă închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Poliţiştii explică populaţiei că votul ilegal înseamnă închisoare
Neamţ: Poliţiştii explică populaţiei că votul ilegal înseamnă închisoare

În judeţ a început campania derulată de Ministerul Administraţiei şi Internelor

Cetăţenii cu drept de vot din Piatra Neamţ şi din localităţile judeţului sunt informaţi în acest zile cu privire la pedepsele pe care le riscă dacă vor încălca legea la scrutinul prezidenţial. Lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au distribuit pliante în Piatra Neamţ, Roman, Târgu Neamţ, şi în comunele  Poiana Teiului, Cândeşti, Rediu şi Borca.

„Poliţiştii de proximitate  din cadrul Poliţiei Piatra Neamţ şi un ofiţer din cadrul compartimentului de analiză şi prevenire a criminalităţii au desfăşurat o acţiune într-un complex comercial. S-au distribuit pliante şi s-a prezentat cetăţenilor mesajul Campaniei «Votul ilegal înseamnă închisoare!»”, a precizat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Mesajul campaniei a fost prezentat şi în unităţile de învăţământ. Poliţiştii au fost prezenţi în şcolile din Borca, Podoleni, Zăneşti, precum şi la un lectorat cu părinţii, organizat la un liceu din Piatra Neamţ. Jandarmii au distribuit pliante în oraşe, în comunele Bicazu Ardelean, Ceahlău şi în staţunea Durău.

„Vom continua această activitate în special la sfarşit de săptămână, cu ocazia misiunilor de ordine şi siguranţă publică de la evenimentele sportive, precum şi în zonele turistice din Bicaz si Durău”, se arată într-un comunicat al IPJ Neamţ.

Campania „Votul ilegal înseamnă închisoare”  este iniţiată de Ministerul Administraţiei şi Internelor şi se desfăşoară în perioada 23 octombrie - 6 decembrie a.c.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite