Poliţist nemţean: „O să ajungem să patrulăm în pantaloni scurţi şi cu sandale!” (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sindicaliştii din Poliţie şi celelalte categorii de bugetari le-au cerut astăzi parlamentarilor PDL să împiedice tăierile salariale şi de pensii

Citeşte şi Sindicaliştii cer parlamentarilor să voteze moţiunea de cenzură

Nostalgii comuniste la mitingul bugetarilor

Pentru a doua zi consecutiv, liderii judeţeni ai confederaţiilor sindicale au venit să protesteze împreună cu aproximativ 50 de membri la sediul organizaţiei PDL Neamţ.

image

O delegaţie a fost primită la discuţii de parlamentarii Toader Mocanu şi Stelian Ghiţă, în timp ce Mihaela Stoica - al treilea ales pe colegiul arondat municipiului - nu a fost prezentă în localitate, dar le-a trimis sindicaliştilor un punct de vedere în scris.   

image

„Dacă se vor aplica aceste reduceri o să ajungem şi noi să folosim un echipament mai scurt, cu pantaloni trei sferturi şi în picioare cu sandale", le-a spus celor doi parlamentari Neculai Isache, liderul judeţean al sindicatului poliţiştilor.

Un alt exemplu pentru perspectivele sumbre la care se gândesc poliţiştii a fost oferit din experienţa vecinilor din Republica Moldova.

image

"În urmă cu vreo trei ani, agentii de la posturile de poliţie din Moldova ajungeau să apeleze la colegii lor de la Rutieră ca să le împrumute pentru câteva ore radarul, să facă bani pentru a avea cu ce-şi întreţine familiile. Nu vrem să ajungem şi noi în această situaţie", a mai spus Neculai Isache.

Rând pe rând, liderii Cartel Alfa, BNS, CDSR şi ai Federaţiei din Învăţământ au făcut un apel către cei doi demnitari pentru a vota moţiunea de cenzură şi a împiedica astfel măsurile dure de austeritate pentru care Guvernul şi-a asumat răspunderea în faţa Parlamentului.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite