Neamţ: Poliţist la locul infracţiunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Poliţist la locul infracţiunii
Neamţ: Poliţist la locul infracţiunii

Singurul poliţist din comuna Tarcău nu are permis de conducere şi  nici benzină pentru a merge la intervenţii. Opt locuinţe au fost sparte într-o săptămână, în comuna Tarcău. Pentru

Singurul poliţist din comuna Tarcău nu are permis de conducere şi  nici benzină pentru a merge la intervenţii.

Opt locuinţe au fost sparte într-o săptămână, în comuna Tarcău. Pentru că nu are suficientă benzină, singurul poliţist din comună a fost adus la una dintre vilele sparte de maşina reclamantului.
Hoţii au dat iama din nou în casele de vacanţă din Tarcău, Neamţ, în cursul săptămânii trecute. Potrivit Poliţiei Comunitare Tarcău, între 9 şi 16 august au fost sparte opt case. În aceste condiţii, poliţistul din Tarcău, ajutorul şefului de post, Sorin Bălan, nu face faţă situaţiei.

La singurul furt înregistrat, deşi avea şofer care să conducă maşina din dotare, a fost nevoie să fie transportat cu maşina reclamantului, pentru că nu avea benzină. „Când m-am întors de la serviciu, am văzut că la vila prietenilor mei de la Constanţa poarta era deschisă. Am intrat în curte şi am văzut uşile deschise larg. Am anunţat primarul şi Postul de Poliţie. A venit ajutorul şefului de post, Bălan, l-am adus eu cu maşina, pentru că, deşi nu avea carnet, avea şofer, dar nu aveau benzină”, a declarat Ioan Fracase din Tarcău. Potrivit acestuia, la faţa locului au venit atunci şi doi poliţişti de la Bicaz, care au făcut constatările.

Pagube de mii de euro

Din acea vilă hoţii au furat butelia, aspiratorul, mai multe sticle cu băutură, spoturile de pe pereţi de la instalaţia de iluminat şi siguranţele electrice.
Printre păgubiţi se numără şi Dorel Botez. Acestuia i-a dispărut o pompă. „Mie mi-au furat o pompă submersibilă de mare adâncime, care m-a costat vreo 1.800 de euro. Am rugat persoana care trece zilnic pe acolo să depună plângere la Poliţie, în cursul săptămânii trecute“, a declarat Dorel Botez.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite