Neamţ: Poliţia Neamţ, în colaps financiar- Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Poliţia Neamţ, în colaps financiar- Revista presei locale
Neamţ: Poliţia Neamţ, în colaps financiar- Revista presei locale

Citiţi cele mai importante titluri din ziarele de astăzi ale nemţenilor

Poliţia Neamţ- în colaps financiar

Criza financiară se simte a diminuat cota de benzină pentru patrulele de poliţie. Fiecare post de poliţie din judeţ trebuie să se încadreze în limita a 20 de litri de combustibil pentru o lună întreagă. Oamenii legii au redus consumul de gaz şi electricitate pentru a se încadra în buget. Bilanţul activităţii poliţiştilor nemţeni arată că banii de salarii mai ajung numai până în luna octombrie.


Sursa: Realitatea Media

Analizele medicale, o bătălie continuă

Laboratoarele de analize din Piatra Neamţ fac programări pentru luna septembrie. Cei care vor beneficia de analize gratuite la începutul lunii august s-au trecut pe listele de aşteptări încă din luna iunie. Banii alocaţi laboratoarelor sunt cu 800.000 de lei mai puţini decât anul trecut, şi ajung în cele mai fericite cazuri doar pentru primele 3 zile ale lunii. Dacă în luna următoare nu va avea loc o rectificare bugetară pozitivă, spre sfârşitul anului pietrenii nu vor mai beneficia de analize gratuite.
Sursa: Monitorul de Neamţ

Investiţii pe timp de criză - o nouă piaţă în oraş

Un pietrean cu dare de mână şi pe vreme de recesiune vrea să contribuie la dezvoltarea oraşului. Nemulţumit de cum arată piaţa en-gros din zona Gara Veche, pietreanul s-a hotărât să deschidă un nou spaţiu commercial unde producătorii să-şi poată vinde marfa în condiţii civilizate. Cele 28 de module din lemn dotate corespunzător, îşi aşteaptă atât chiriaşii, cât şi cumpărătorii începând cu luna august.


Sursa: Realitatea Media

Medicii de familie ajunşi la limita răbdării

În cabinetele de medicină generală din judeţ consultaţiile se acordă contracost pentru ca medicii să poată acoperi cheltuielile. Casa de Asigurări de Sănătate nu a acordat acestora integral sumele prevăzute în contractual cadru pentru acest an. Medicii de familie au trimis déjà o notificare CAS- ului şi sunt decişi să înainteze o procedură în instanţă pentru a obţine fondurile necesare desfăşurării actului medical.


Sursa: Ziarul de Roman

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite