Pietrenii sunt invitați la un Revelion în stradă pe acordurile trupelor Deep Central și Narcotic Sound

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La miezul nopții dintre ani participanții la petrecerea în aer liber vor avea parte de un foc de artificii. Scena de concert va fi amenajată, în tradiția ultimilor ani, în intersecția din fața Hotelului Ceahlău.

Pietrenii sunt invitați de autoritățile locale să se bucure de Noul An la petrecerea organizată în centrul orașului. Pe scena care va fi amplasată în Piața Ștefan cel Mare va fi organizat un concert susținut de două din cele mai cunoscute trupe românești de pop-dance, Deep Central și Narcotic Sound.

Cele două formații au putut fi urmărite și la ediția din această vară a Zilelor Orașului desfășurată în apropierea ștrandului municipal.

„Am căutat să aducem în fața pietrenilor artiști care pe parcursul anului 2011 s-au menținut în topurile radio și tv de specialitate", a spus Vlad Tudor, purtător de cuvânt al Primăriei Piatra Neamț.

Edilii duc tratative și pentru a perfecta un recital al formației de dansuri populare Datina.

Autoritățile le promit celor care vor veni să petreacă Revelionul în centrul orașului un spectacol pirotehnic cu focuri de artificii ce vor lumina cerul la miezul nopții dintre ani.

Distracția va costa bugetul local 45.000 de lei, sumă din care vor fi făcute plățile pentru prestația artiștilor, masa și cazarea lor, drepturile de autor, scena și instalațiile electrice. Din aceeași sumă vor fi decontate și cheltuielile echipei care se va ocupa de focul de artificii.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite