Pietrenii rămaşi acasă vor dansa în cluburi de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei mai mulţi tineri vor petrece cu prietenii în cluburi.
Cei mai mulţi tineri vor petrece cu prietenii în cluburi.

Concertul din centrul oraşului este cea mai ieftină soluţie pentru cei care nu vor să rămână în faţa televizorului în noaptea dintre ani.

 Pietrenii care nu-şi permit să petreacă noaptea dintre ani în străinătate şi nici în staţiunile montane din ţară oscilează acum între a ieşi în centru de Revelion sau a dansa într-unul din cluburile din oraş.  „În acest an nu am bani să plec pe undeva. Cred că voi merge în centru la miezul nopţii şi după aceea ne adunăm mai mulţi la nişte prieteni acasă. Ne costă maxim 50 de lei Revelionul petrecut astfel şi sper să fie bine“, povesteşte studentul Florin Oancea.


Cei care nu vor să îngheţe în noaptea de Revelion şi-au făcut deja rezervări în cluburile din oraş. „Am rezervat o masă într-un club. Mi se pare cea mai avantajoasă ofertă. Rezervarea m-a costat 30 de lei, iar în rest voi plăti numai consumaţia. Fiecare ştie cât poate consuma, în funcţie de buget“, a spus Mihaela Chelaru, elevă. Există şi tineri care vor cheltui pe puţin 200 de lei pentru Revelionul din cluburi.


Petrecerea dintre ani în singurul club exclusivist din Piatra Neamţ îi va costa pe pietreni 220 de lei de persoană, sumă în care este inclus meniul de Revelion şi şampania de la miezul nopţii. În schimb, dacă au anumite preferinţe în materie de băutură clienţii vor trebui să plătească separat. Pentru o atmosferă de sărbătoare ultimei nopţi din acest an, proprietarii de baruri le-au pregătit o serie de surprize clienţilor.


Oferta include, de această dată, şi masa specială de Revelion, iar atmosfera va fi animată de concerte  la pian sau de solişti locali. „Cred că, începând din acest an, vom face concurenţă serioasă cluburilor şi restaurantelor din oraş. La noi se va cânta live, fără mixaje, iar clienţii pot cere melodiile preferate“, a spus Valentin Petroi, administratorul unui local din Piatra Neamţ.


Noutatea acestui an o reprezintă ofertele cafenelelor şi barurilor, care doresc să-şi ţină clienţii aproape şi la finalul lui 2009. „Seara de Revelion sperăm să fie una specială pentru cei care vor dori s-o petreacă în cafeneaua noastră. Avem un meniu special, care ajunge la 120 de lei şi le promitem o atmosferă de neuitat, cu prieteni printre prieteni“,  a declarat Alina Ichim, chelneriţă.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite