Pietrenii, dezamăgiţi de târgul de haine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clientele târgului de primăvară aruncă un ochi critic pe marfa adusă de producători
Clientele târgului de primăvară aruncă un ochi critic pe marfa adusă de producători

Cumpărătorii se plâng că preţurile sunt prea ridicate şi că oferta este puţin diversificată. Cei care sperau să se înnoiască la început de primăvară au plecat cu sacoşele mai mult goale după ce au vizitat standurile producătorilor de obiecte vestimentare veniţi la Piatra Neamţ.

Ediţia de Mărţişor a târgului de haine le-a lăsat un gust amar pietrenilor aflaţi în căutare de chilipiruri. Deşi în mod normal pietrencele ar fi fost publicul ţintă, clientele târgului au strâmbat din nas după o simplă raită.

„Sunt puţine standuri şi nu prea ai ce alege. Am văzut un raft cu pantofi, unde mi-a plăcut marfa. În rest, preţurile sunt cam mari şi nu-ţi mai vine să cumperi“, a spus dezamăgită Mădălina Iftime, care spera să-şi facă un cadou în avans de Ziua Femeii şi să-şi cumpere o geantă.

Deşi au fost anunţate reduceri de 60%, clienţii cred că preţurile sunt în continuare cam piperate pentru cât îşi pot permite, cu atât mai mult cu cât oferta este destul de slabă. „Ar trebui să mergi numai în zi de salariu. Marfa nu e cine ştie ce şi singurele haine pe care le-am văzut la reduceri sunt bluzele din coşuri, însă nu mi se par de calitate. Au fost târguri mai bune în trecut“, şi-a manifestat nemulţumirea şi Ramona Mancaş.

Rochia, în topul vânzărilor

Domnii care au însoţit partenerele la cumpărături şi-au îndreptat atenţia asupra hainelor de piele, însă au preferat să dea banii pe obiecte mai ieftine.
„Am văzut nişte costume, dar nu-mi folosesc la nimic. În rest, marfa e mai mult pentru doamne. M-am uitat la hainele de piele, dar nu mi-am cumpărat pentru că ajung la câteva sute de lei şi nu am atâţia bani în această perioadă. Am găsit însă o haină de stofă cu 150 de lei şi am cumpărat-o“, a spus electricianul Alexandru Mancaş.

Printre produsele preferate de clientele târgului s-au numărat hainele de primăvară, rochiile şi lenjeria intimă. „Mi-am cumpărat o rochie la 60 de lei. Mi-a plăcut alta iniţial, dar era 110 lei şi nu am vrut să dau atâţia bani. Am fost împreună cu soţul meu, care mi-a făcut cadou de Mărţişor un set de lenjerie intimă, dar l-a ales pe cel care i-a plăcut lui, nu mie“, a spus amuzată Amalia Călin.

Oferta târgului de haine
- Rochii: 60-120 de lei;
- Haine de primăvară: 150-200 de lei;
- Pantofi: 100-150 de lei;
- Costume bărbăteşti: 240 de lei.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite