Neamţ: Pietrenii ocolesc magazinul Fiscului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Pietrenii ocolesc magazinul Fiscului
Neamţ: Pietrenii ocolesc magazinul Fiscului

Vânzările la produsele confiscate de autorităţi sunt foarte mici

Unitatea este deschisă de luni până vineri, între orele 15.00-16.00. Clienţii găsesc aici îmbrăcăminte, încălţăminte, dar şi componente pentru calculator.   

Puţini pietreni ştiu că în oraş există un magazin în care sunt comercializate toate produsele confiscate de poliţişti, vameşi, comisari ai Gărzii Financiare sau reprezentanţi ai administraţiilor locale. Şi mai puţini sunt cei care cumpără astfel de produse.


În incinta Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Neamţ funcţionează un magazin de desfacere bunuri devenite proprietate a statului. În cursul trimestrului II a fost preluată marfa în vederea evaluării, în valoare de 35.502 lei“, a precizat Cristina Ionescu, purtător de cuvânt al Direcţiei de Finanţe Neamţ.


Produse de la 50 de bani


Programul magazinului este de doar o oră pe zi, între 15.00 şi 16.00, iar cele mai mici preţuri sunt la poşete pentru copii sau şosete de diferite culori, care costă doar 50 de bani bucata. Preţuri de chilipir au şi adidaşii JSP sau pentru copii, la 15 şi, respectiv, 10 lei perechea. Unele valori sunt comparative cu preţurile din magazinele cu produse ieftine. Sunt scoase la vânzare, contra 10 lei, tricouri de diferite culori, bluze de damă, blugi de damă 3/4, lenjerie de pat, rucsac pentru copii.


Bunuri de calitate îndoielnică


Mai ciudat, magazinul oferă un detector de metale, la preţul de 84 de lei, rămas dintr-o captură a poliţiştilor de acum doi ani. De asemenea, cei care vor o imprimantă o pot găsi aici. Vânzătorul ne-a asigurat că funcţionează, dar că are nevoie de un cartuş nou.


Constantin Chiribeu, unul dintre puţinii pietreni care ştiau de existenţa acestui magazin, a spus că a cumpărat o singură dată un calculator de buzunar de la buticul care se afla atunci într-o zonă centrală, dar că nu a fost mulţumit de calitatea lui. „Calculatorul nu făcea decât operaţiunile de adunare şi scădere, iar la toate celelalte afişa o eroare. Am fost nevoit să îl revând“, a declarat Constantin Chiribeu.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite