Piatra Neamţ: Limuzina făcută scrum aparţine unui apropiat al familiei Mararu (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un VW Touareg parcat în zona cinematografului Dacia Panoramic a fost mistuit de flăcări în urma unui incendiu petrecut luni dimineaţă, în jurul orei 4.00.

Ora 16.15 Maşina a fost incendiată intenţionat. Comisia Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Petrodava" al judeţului Neamţ a ajuns la concluzica că incendiul a fost declanşat prin folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a-l genera.

Autoturismul avea I.T.P.-ul valabil până pe 19.01.2012 şi era fabricat în anul 2003. În momentul în care pompierii au ajuns la faţa locului, „incendiul se manifesta cu violenţă la partea din faţă a autovehiculului, dezvoltarea rapidă a acestuia putându-se datora unei substanţe lichide inflamabile folosite pentru iniţiere", se arată în raportul comisiei din cadrul ISU Neamţ. 

Ora 15.15 Pompierii nemţeni nu au stabilit încă posibila cauză a izbucnirii incendiului. Autoturismul a ars în proporţie de 70%, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 20.000 de euro.

ora. 11.30 Maşina care a ars în această dimineaţă îi aparţine lui Vasile Chirilă, zis «Coşon», un personaj cunoscut în lumea interlopă din zonă şi bun prieten cu familia Mararu.

image

În zona în care era parcată maşina, el şi-a deschis în toamna trecută un local de alimentaţie publică cu specific turcesc.

Proprietarul maşinii mistuite de flăcări s-a prezentat în această dimineaţă la Poliţia Municipiului Piatra Neamţ pentru declaraţii, iar anchetatorii nu exclud varianta incendierii intenţionate a autoturismului.

image

-------

Maşina era parcată într-o zonă centrală a oraşului, dar slab protejată de iluminatul public. VW Touareg, înmatriculat cu număr de Neamţ era situat chiar la ieşirea din pasajul din faţa cinematografului Dacia Panoramic.

image

"Deocamdată nu am stabilit cauza producerii incendiului", a precizat căpitanul Iulian Jugan, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Proprietarul maşinii nu a fost încă găsit pentru a putea oferi date care să ajute la stabilirea împrejuărilor şi cauzelor care au dus la producerea incendiului.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite