Piatra Neamţ : O femeie s-a aruncat în Bistriţa de pe podul «Căprioara» (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra a fost scoasă din apele reci ale râului de pompieri
Tânăra a fost scoasă din apele reci ale râului de pompieri

Tânăra în vârstă de 30 de ani a scăpat cu viaţă după ce a fost salvată de pompierii care au intervenit cu o barcă pneumatică şi au scos-o din apele aproape îngheţate ale râului.

Incidentul care se putea încheia trafic a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 7.30. Pe fondul unei dispute conjugale, Daniela I. a urcat pe podul «Căprioara» din Piatra Neamţ şi a început să strige că se va arunca în apele râului.

Alertaţi de trecători, pompierii s-au deplasat la locul intervenţiei cu un echipaj de salvare cu barca pneumatică şi cu echipajul SMURD.

Tânăra şi-a dus la îndeplinire ameninţarea, aruncându-se în râul Bistriţa, dupa ce, în primă faza, a coborât pe unul dintre pilonii de susţinere", a spus căpitanul Iulian Jugan, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Pompierii militari au intervenit imediat cu barca pneumatică şi au reuşit s-o salveze, aducând-o la mal pentru acordarea primului ajutor.

„Riscul era şi de înec, dar şi de hipotermie, pentru că apa curge în zonă foarte repede şi în această perioadă e şi foarte rece", a mai spus căpitanul Jugan.

După ce a primit primul ajutor, tânăra a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite