Piatra Neamţ : A început stagiunea la «Teatrul de Joacă»(FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grotesque4
Grotesque4

Ieri seară a avut loc premiera spectacolului „Grotesque", un proiect al actorilor de la teatrul Bibliotecii „G. T. Kirileanu".

Pentru a viziona piesa pusă în scenă, sala de la ultimul etaj al bibliotecii județene a devenit aseară neîncăpătoare, toate cele aproape 100 de locuri fiind ocupate de spectatori.

„Am organizat acest eveniment cu o dublă premieră dacă se poate spune așa, urmând să avem o altă reprezentație și sâmbătă, tot de la ora 19.00, când intrarea este pe bază de invitații", a spus regizorul Gheorghe Hibovschi.

Grotesque3

Pornind de la celebrele „Cânticele comice" ale lui Vasile Alecsandri, omul de teatru Gheorghe Hibovski a elaborat un scenariu care încearcă să ilustreze şi să satirizeze vremurile în care trăim.

Grotesque2

Noul proiect al «Teatrului de Joacă» este rezultatul unui parteneriat cu Trupa „Tandem", motiv pentru care, alături de Ana-Maria Ambrosă evoluează actriţa Maria Hibovski.

Grotesque1

Împănat cu  arhaismele, regionalismele şi franţuzismele epocii, spectacolul este condimentat cu trimiteri la realităţile contemporane.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite