Piatra Neamţ, între cele mai frumoase oraşe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotografia cu care oraşul s-a clasat pe locul doi din ţară
Fotografia cu care oraşul s-a clasat pe locul doi din ţară

Piatra Neamţ s-a clasat pe locul doi în sondajul realizat de ziarul „Adevărul“, intitulat „Care este oraşul cel mai frumos împodobit din ţară?“. Clasamentul s-a făcut pe baza voturilor exprimate de cititori pe www.adevarul.ro până la data de 31 decembrie inclusiv.

Piatra Neamţ a adunat 17,12% din voturile exprimate. Oraşul Braşov s-a clasat pe locul I, cu 26,51% din voturi. Piatra Neamţ a surclasat oraşe precum Craiova, pentru care au votat 14,03%, Cluj - 13,38%, Timişoara - 7,98%, Sibiu - 6,44% sau Bucureşti, care nu a obţinut decât 3,35%.

Din Moldova, în finala cu primele 10 clasate oraşe a mai intrat doar Iaşiul, care a obţinut 4,5% din voturi.Pietrenii au o părere bună despre modul în care au fost ornate cu lumini străzile oraşului. „Totul a fost bine pregătit, bine structurat, a fost iluminat tot oraşul. Cred că a fost ceva unicat în zonă. Am ieşit la miezul nopţii de Revelion cu mai multe persoane din ţară şi străinătate şi toate mi-a spus că li s-a părut ceva mirific“, a declarat Neculai Popa, tehnolog.

Instalaţii vechi, design nou

Primarul Gheorghe Ştefan a spus că toate laudele se cuvin celor care au montat decoraţiunile. „Meritul este al celor care au gândit ornarea oraşului pentru Sărbători. Înseamnă că am ales o companie care s-a priceput la acest design cu lumini“, a declarat Gheorghe Ştefan.

Conform acestuia, elementele ornamentale folosite existau deja din anii anteriori, noutatea constând doar în modul în care au fost aranjate.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite